eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Oy yollama işlemi tamamlandı;

Son zamanlarda yüksek verdiklerimde düşüler oldu sanırım.

Birden fazla dinleyerek oy vermeye çalıştım.

Herkese başarılar diliyorum.

• Beğendim
Reactions: kerem
Açıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardık :bhr: :bhr: :bhr:
Daha dinlediğin çok şarkı çıkacak:A elenmezsem:F
Oylara göz attım da herkes çok karışık oy vermiş. Biri bir şarkıya 1 verirken öbürü 12-13 puan vermiş. İlginç. :A
------

Benim şarkı diye geçmiştim bakıyım bi. :A
İnsan bi göz atıp teşekkür ederdi. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
@Emre Ozansoy oylarını kullandığına göre yorum yapabilirim etkileme durumum olmaz en azından. En düşük kaç puan verdiysen o puanlardan biri de garanti benim. Attım fava bekliyorum. :A
Yok saydığım için mesajlarını göremiyorum. :A Daha önce görmediğim varsa kusura bakma. :A Oylarımı gönderdim, oy verirken zorlandım. En düşük puanım bile yüksek, o da sen misin bilmiyorum. :A

Birkan Sokullu Han GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yok saydığım için mesajlarını göremiyorum. :A Daha önce görmediğim varsa kusura bakma. :A Oylarımı gönderdim, oy verirken zorlandım. En düşük puanım bile yüksek, o da sen misin bilmiyorum. :A
Yok saydığın için mi? Bunu bana söyleseydin sana ömrü billah yazmazdım. Öğrendiğim iyi oldu. Sen yok sayıyorsan ben seni kaale bile almam. Hareketlere bak. Bir daha da muhatabım değilsin.
------

@kerem sen o hafta sunucu olmasan bile ben oylarımı bundan sonra sana atarım sen iletirsin kişinin kendisine sunacak kişiye. Ben kendisiyle bir daha muhatap olmak istemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

• İlginç
Reactions: Doğan and kerem
Unutmadım aklımda, bşb ne zaman? :A
Bende bilmiyorum, ne zaman olsun? :A
------

Yok saydığın için mi? Bunu bana söyleseydin sana ömrü billah yazmazdım. Öğrendiğim iyi oldu. Sen yok sayıyorsan ben seni kaale bile almam. Hareketlere bak. Bir daha da muhatabım değilsin.
------

@kerem sen o hafta sunucu olmasan bile ben oylarımı bundan sonra sana atarım sen iletirsin kişinin kendisine sunacak kişiye. Ben kendisiyle bir daha muhatap olmak istemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Sakin olalım, aranızdaki sorun neyse hallederiz. Yok sayma derken mesajlarını görmezden geliyorum demek istemiştir. :A @Emre Ozansoy
------

Ben 6,7 saat önce gönderdim puanlarımı :A :A
Birazdan sayıma başlayacağım, ya ilk gün ya son gün oylar geliyor genelde. Bugün 5-6 kişi yolladı sadece. :A

------

Sakin olalım, aranızdaki sorun neyse hallederiz. Yok sayma derken mesajlarını görmezden geliyorum demek istemiştir. :A @Emre Ozansoy
------

Birazdan sayıma başlayacağım, ya ilk gün ya son gün oylar geliyor genelde. Bugün 5-6 kişi yolladı sadece. :A
Yoo hiç de öyle demek istemedi. Gayet açık bir şekilde seni yoksaydığım için mesajlarını görmüyorum yazmış. Yarışmada herkese tatlı sert takılıyorum ben. Neyden rahatsız oldu bilmiyorum elbette ama ben hiç hoş bulmadım bu hareketi. Neyse ben sözümü söyledim. Bir kere soğukluk girdiği zaman eski enerjimi maalesef göstermem zaten. Böylesi daha iyi o sebeple. :)

------

------

İlk gün: @Alos :A :A

• Harika
Reactions: kerem