Benim şarkı diye geçmiştim bakıyım bi.Videonu nasıl buldun? Baya HD değil mi?
Benim şarkı diye geçmiştim bakıyım bi.Videonu nasıl buldun? Baya HD değil mi?
Açıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardık
Oylara göz attım da herkes çok karışık oy vermiş. Biri bir şarkıya 1 verirken öbürü 12-13 puan vermiş. İlginç.Daha dinlediğin çok şarkı çıkacak elenmezsem
İnsan bi göz atıp teşekkür ederdi.Benim şarkı diye geçmiştim bakıyım bi.
Orijinaline de bakmamıştım da maşallah biliyorsun bu işi, 4K gibi. Thanks.Oylara göz attım da herkes çok karışık oy vermiş. Biri bir şarkıya 1 verirken öbürü 12-13 puan vermiş. İlginç.
------
İnsan bi göz atıp teşekkür ederdi.
O zaman ortada kalabilenler haftayı kurtarır desene.Oylara göz attım da herkes çok karışık oy vermiş. Biri bir şarkıya 1 verirken öbürü 12-13 puan vermiş. İlginç.
------
İnsan bi göz atıp teşekkür ederdi.
Henüz hiçbir şey belli değil diyelim. 35-40 oy geleceğini hesap edeceksek her şey tabii ki son güne belli olur.O zaman ortada kalabilenler haftayı kurtarır desene.
Yok saydığım için mesajlarını göremiyorum. Daha önce görmediğim varsa kusura bakma. Oylarımı gönderdim, oy verirken zorlandım. En düşük puanım bile yüksek, o da sen misin bilmiyorum.@Emre Ozansoy oylarını kullandığına göre yorum yapabilirim etkileme durumum olmaz en azından. En düşük kaç puan verdiysen o puanlardan biri de garanti benim. Attım fava bekliyorum.
Tamamını dinlemedim.Henüz hiçbir şey belli değil diyelim. 35-40 oy geleceğini hesap edeceksek her şey tabii ki son güne belli olur.
------
@12.Adam bu haftaki şarkıları nasıl buldun?
Toygar Işıklı'yı eledikleri için düşük verenlerden intikam alma zamanıdır.Tamamını dinlemedim.
Emre'cim yapmaz.
Unutmadım aklımda, bşb ne zaman?Toygar Işıklı'yı eledikleri için düşük verenlerden intikam alma zamanıdır.
Yok saydığın için mi? Bunu bana söyleseydin sana ömrü billah yazmazdım. Öğrendiğim iyi oldu. Sen yok sayıyorsan ben seni kaale bile almam. Hareketlere bak. Bir daha da muhatabım değilsin.Yok saydığım için mesajlarını göremiyorum. Daha önce görmediğim varsa kusura bakma. Oylarımı gönderdim, oy verirken zorlandım. En düşük puanım bile yüksek, o da sen misin bilmiyorum.
Bende bilmiyorum, ne zaman olsun?Unutmadım aklımda, bşb ne zaman?
Sakin olalım, aranızdaki sorun neyse hallederiz. Yok sayma derken mesajlarını görmezden geliyorum demek istemiştir. @Emre OzansoyYok saydığın için mi? Bunu bana söyleseydin sana ömrü billah yazmazdım. Öğrendiğim iyi oldu. Sen yok sayıyorsan ben seni kaale bile almam. Hareketlere bak. Bir daha da muhatabım değilsin.
------
@kerem sen o hafta sunucu olmasan bile ben oylarımı bundan sonra sana atarım sen iletirsin kişinin kendisine sunacak kişiye. Ben kendisiyle bir daha muhatap olmak istemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Birazdan sayıma başlayacağım, ya ilk gün ya son gün oylar geliyor genelde. Bugün 5-6 kişi yolladı sadece.Ben 6,7 saat önce gönderdim puanlarımı
Ms bittikten sonra tabii biraz dinlenmen lazım.Bende bilmiyorum, ne zaman olsun?
------
Sakin olalım, aranızdaki sorun neyse hallederiz. Yok sayma derken mesajlarını görmezden geliyorum demek istemiştir. @Emre Ozansoy
Yoo hiç de öyle demek istemedi. Gayet açık bir şekilde seni yoksaydığım için mesajlarını görmüyorum yazmış. Yarışmada herkese tatlı sert takılıyorum ben. Neyden rahatsız oldu bilmiyorum elbette ama ben hiç hoş bulmadım bu hareketi. Neyse ben sözümü söyledim. Bir kere soğukluk girdiği zaman eski enerjimi maalesef göstermem zaten. Böylesi daha iyi o sebeple.Bende bilmiyorum, ne zaman olsun?
------
Sakin olalım, aranızdaki sorun neyse hallederiz. Yok sayma derken mesajlarını görmezden geliyorum demek istemiştir. @Emre Ozansoy
------
Birazdan sayıma başlayacağım, ya ilk gün ya son gün oylar geliyor genelde. Bugün 5-6 kişi yolladı sadece.
İlk gün: @AlosBende bilmiyorum, ne zaman olsun?
------
------
Birazdan sayıma başlayacağım, ya ilk gün ya son gün oylar geliyor genelde. Bugün 5-6 kişi yolladı sadece.
Biraz değil, fazlaca.Ms bittikten sonra tabii biraz dinlenmen lazım.