ÇOK DOĞRU, BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.![]()
ÇOK DOĞRU, BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.![]()
Bana attığın mesajı silemezsin, her an ifşa edebilirim dikkat et.Attım kimse bir şey demedi sildim.![]()
E bu kadının kendi suçu değil ki?Göze çok fazla sokulan şeyleri sevmem.![]()
Olsun.E bu kadının kendi suçu değil ki?![]()
Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.Bana attığın mesajı silemezsin, her an ifşa edebilirim dikkat et.
------
E bu kadının kendi suçu değil ki?![]()
Yoo, bende senin gibi her an değişebiliyorum. Yüzsüz oldum.Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.![]()
Sanki yeni oldun.Yoo, bende senin gibi her an değişebiliyorum. Yüzsüz oldum.![]()
-sum'u unutmuşsun.Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.![]()
Atlama hemen her şeye.-sum'u unutmuşsun.![]()
Benim işim bu.Atlama hemen her şeye.🤫
Vercem zatenHemen üstteki mesajı alabilirsin. Aslında konudan kopyalamak sorun değil. Önce etiket listesini yapıştırıp sonra diğer kısımları eklersen sorun çıkmaz.
------
Çok denk şarkılar var bu hafta, benim aklımda da var bir iki kişi ama final puanını hangi 3'lü alır onu da kestiremiyorum.
------
Aa niye?![]()
Yine bana haram gecelerŞİmdi puanlarımı vereceğim;
İlk 3 üm bellide kalan sıralama nasıl olacak hiç bilmiyorum![]()
Açıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardıkYine bana haram geceler![]()
Daha dinlediğin çok şarkı çıkacakAçıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardık![]()
![]()
![]()
Videonu nasıl buldun? Baya HD değil mi?Sanki yeni oldun.![]()
Hayırlısı olsun DenizcimDaha dinlediğin çok şarkı çıkacakelenmezsem
![]()
İftira.@Emre Ozansoy oylarını kullandığına göre yorum yapabilirim etkileme durumum olmaz en azından. En düşük kaç puan verdiysen o puanlardan biri de garanti benim. Attım fava bekliyorum.![]()