eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and Doğan
Maalesef unutkanlık huyum :A Değiştirdim :A

Ama işte uyduruk kanallardan çıkıyor sonuçta, bunu Hadise kendi elleriyle paylaşmış :A
------

Saat 2'ye geliyor ve benim mesajıma 11 reaksiyon gelmiş, uyumuyor musunuz be siz :A
Sen elenmeyi kafana koymuşsun herhalde, hala klipsizde inat ediyor. Yabancı şarkıda birde. :A @Dosi

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Dosi
Benden gençsin sen benden yaşlı çıktın :A Bu yaşda N unutkanlığı kardeşim :A
Yok canım öyle özel bir durum, denk gelmiş :A

Stir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan. :A @slhttnmtl
Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani. :A
------

Klipli neden yapmadın ?
Yazdım üstte :A

Sen elenmeyi kafana koymuşsun herhalde, hala klipsizde inat ediyor. Yabancı şarkıda birde. :A @Dosi
Aman klibe de mi bakıyorlar burda oy verirken, ne biliyim ben :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğan and kerem
Stir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan. :A @slhttnmtl
Kardeşim aklıma süper bir yarışma geldi yabancı müzik yarışması olur mu ?Yaban cı pop star
------

Kardeşim aklıma süper bir yarışma geldi

Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani. :A
------

Tm kardeşim :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: eskici and Çiğdem

------

Sorun değil eleriz :Z
Zaten 1. olmayı çok isteyen yarışmacılar var, bence tekmeyi vuralım gitsin. Hadise zaten geçtiğimiz sezon ilk hafta elenmişti. 7 hafta başarılı sayılır. :A
------

Rüyasında gördü galiba, napıyordun olm rüyanda Hadise ile söyle 😁😁😁🤭🤭 @Çiğdem @dreamy @xemrexxx @kerem @Emre Ozansoy
Hep geceleri paylaşıyor, fark ettiysen. :A @slhttnmtl

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and slhttnmtl
Kim onlar söyle hesap soralım. :A
------

Bu şarkısını bende çok severim, final puanı gelir gibib görünüyor. Olmazsa da ramakla kaçırmışsındır. :A
Hafta hafta bakıyorum ben yeni haftayı gördükmü gerisinin önemi yok ama bir alınıcak puan antilerin beynini açar belki :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Zaten 1. olmayı çok isteyen yarışmacılar var, bence tekmeyi vuralım gitsin. Hadise zaten geçtiğimiz sezon ilk hafta elenmişti. 7 hafta başarılı sayılır. :A
8816e0161e9cf96d511ea0b64522bd4e25561b37.jpg

------

------

Hep geceleri paylaşıyor, fark ettiysen. :A @slhttnmtl
Aa üşendiğim için gece paylaşıyorum, aklınız fikriniz kirli be sizin :A

• Güldürdün
Hafta hafta bakıyorum ben yeni haftayı gördükmü gerisinin önemi yok ama bir alınıcak puan antilerin beynini açar belki :A :A :A
Bu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara. :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 107190
------

Aa üşendiğim için gece paylaşıyorum, aklınız fikriniz kirli be sizin :A
Recabını yolla özelden editleyelim o zaman. :A

Bu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara. :A
------

Recabını yolla özelden editleyelim o zaman. :A
Bununki bide farklı mı oluyor :A Neyse dur aralığını bulup diğer videoya uyarlayayım :A

• Güldürdün