Üzücü yerine muhteşem yaparmısın huyumu öğrenemedinO resmi değil sonuçta bu Hadise'nin kendi kanalı da sen recap hazırlarken istediğini koyabilirsin.![]()
Üzücü yerine muhteşem yaparmısın huyumu öğrenemedinO resmi değil sonuçta bu Hadise'nin kendi kanalı da sen recap hazırlarken istediğini koyabilirsin.![]()
Alıyordum da bu şarkının klibi var. Haberin yok herhalde.E sen klipsiz şarkıları almıyor muydun![]()
İlk final puanımızı almamız lazım artık sanırım alıcaz gibide görünüyorDikkat et bu sefer gerçekten şutlarlarsa fena malzeme çıkar.@XanTier
Bazı yarışmacılar eski listeyi kullanıyor
Maalesef unutkanlık huyumÜzücü yerine muhteşem yaparmısın huyumu öğrenemedin![]()
Ama işte uyduruk kanallardan çıkıyor sonuçta, bunu Hadise kendi elleriyle paylaşmışAlıyordum da bu şarkının klibi var. Haberin yok herhalde.
Benden gençsin sen benden yaşlı çıktınMaalesef unutkanlık huyumDeğiştirdim
Ama işte uyduruk kanallardan çıkıyor sonuçta, bunu Hadise kendi elleriyle paylaşmış![]()
Stir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan.Yahu 1. olmuş şarkı ile bir mi tutuyorsun![]()
Klipli neden yapmadın ?Maalesef unutkanlık huyumDeğiştirdim
Ama işte uyduruk kanallardan çıkıyor sonuçta, bunu Hadise kendi elleriyle paylaşmış
------
Saat 2'ye geliyor ve benim mesajıma 11 reaksiyon gelmiş, uyumuyor musunuz be siz![]()
Sen elenmeyi kafana koymuşsun herhalde, hala klipsizde inat ediyor. Yabancı şarkıda birde.Maalesef unutkanlık huyumDeğiştirdim
Ama işte uyduruk kanallardan çıkıyor sonuçta, bunu Hadise kendi elleriyle paylaşmış
------
Saat 2'ye geliyor ve benim mesajıma 11 reaksiyon gelmiş, uyumuyor musunuz be siz![]()
Yok canım öyle özel bir durum, denk gelmişBenden gençsin sen benden yaşlı çıktınBu yaşda N unutkanlığı kardeşim
![]()
Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani.Stir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan.@slhttnmtl
Yazdım üstteKlipli neden yapmadın ?
Aman klibe de mi bakıyorlar burda oy verirken, ne biliyim benSen elenmeyi kafana koymuşsun herhalde, hala klipsizde inat ediyor. Yabancı şarkıda birde.@Dosi
Kardeşim aklıma süper bir yarışma geldi yabancı müzik yarışması olur mu ?Yaban cı pop starStir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan.@slhttnmtl
Kardeşim aklıma süper bir yarışma geldiStir Me Up çok bilindik ama sürpriz yapabilir bence. BŞB'da bir yarışmacı kullanacaktı aslında ama eli gitmemişti yine yabancı şarkı olduğundan.@slhttnmtl
Tm kardeşimYok canım öyle özel bir durum, denk gelmiş
Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani.
------
Yazdım üstte
Aman klibe de mi bakıyorlar burda oy verirken, ne biliyim ben![]()
Sorun değil elerizSen elenmeyi kafana koymuşsun herhalde, hala klipsizde inat ediyor. Yabancı şarkıda birde.@Dosi
Kim onlar söyle hesap soralım.Bazı yarışmacılar eski listeyi kullanıyorözel jürinin olmadığı bir listeyi kullanmak da ne bileyim...
![]()
Bu şarkısını bende çok severim, final puanı gelir gibib görünüyor. Olmazsa da ramakla kaçırmışsındır.İlk final puanımızı almamız lazım artık sanırım alıcaz gibide görünüyor![]()
Sen hep böyle delikanlı gibi dolasıcanmı sende mezara gir dinlenÇiğdemin bıyık dökme dönemi 🤭🤭🤭 ağacında kavuğuna girmesi lazım 🤭🤭🤭🤭
Yok canım öyle özel bir durum, denk gelmiş
Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani.
------
Yazdım üstte
Aman klibe de mi bakıyorlar burda oy verirken, ne biliyim ben![]()
Zaten 1. olmayı çok isteyen yarışmacılar var, bence tekmeyi vuralım gitsin. Hadise zaten geçtiğimiz sezon ilk hafta elenmişti. 7 hafta başarılı sayılır.Sorun değil eleriz![]()
Hep geceleri paylaşıyor, fark ettiysen.Rüyasında gördü galiba, napıyordun olm rüyanda Hadise ile söyle 😁😁😁🤭🤭 @Çiğdem @dreamy @xemrexxx @kerem @Emre Ozansoy
Hafta hafta bakıyorum ben yeni haftayı gördükmü gerisinin önemi yok ama bir alınıcak puan antilerin beynini açar belkiKim onlar söyle hesap soralım.
------
Bu şarkısını bende çok severim, final puanı gelir gibib görünüyor. Olmazsa da ramakla kaçırmışsındır.![]()
Zaten 1. olmayı çok isteyen yarışmacılar var, bence tekmeyi vuralım gitsin. Hadise zaten geçtiğimiz sezon ilk hafta elenmişti. 7 hafta başarılı sayılır.![]()
Aa üşendiğim için gece paylaşıyorum, aklınız fikriniz kirli be sizinZaten 1. olmayı çok isteyen yarışmacılar var, bence tekmeyi vuralım gitsin. Hadise zaten geçtiğimiz sezon ilk hafta elenmişti. 7 hafta başarılı sayılır.
------
Hep geceleri paylaşıyor, fark ettiysen.@slhttnmtl
Bu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara.Hafta hafta bakıyorum ben yeni haftayı gördükmü gerisinin önemi yok ama bir alınıcak puan antilerin beynini açar belki![]()
![]()
![]()
Recabını yolla özelden editleyelim o zaman.Ekli dosyayı görüntüle 107190
------
Aa üşendiğim için gece paylaşıyorum, aklınız fikriniz kirli be sizin![]()
Mesela @batuhankaralarKim onlar söyle hesap soralım.
------
Bu şarkısını bende çok severim, final puanı gelir gibib görünüyor. Olmazsa da ramakla kaçırmışsındır.![]()
Bununki bide farklı mı oluyorBu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara.
------
Recabını yolla özelden editleyelim o zaman.![]()