Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?
Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?
Boynumuzun borcuBen de bu konuda itimadım yüksek olduğu için gözüm arkada değil
İki haftadır düşük verdiğim için olabilir@Silinmiş Üye seni sevmiyor olabilir.
Gerçek yüzünü göster. Bu halinle yedi başlı ejderhaya benziyorsun.Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim
Ne yedi başlı ejderhası gerçek yüzüm bu işte, iyi olunca iyi diyorum kötü olunca kötüGerçek yüzünü göster. Böyle yedi başlı ejderhaya benziyorsun.
Bugün neyin var seninCezalandırma yönetimini ifşa ettiğim için özür dilerim.
Teoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.Boynumuzun borcu
İki haftadır düşük verdiğim için olabilir
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.Ne yedi başlı ejderhası gerçek yüzüm bu işte, iyi olunca iyi diyorum kötü olunca kötü
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.Bugün neyin var senin
Bana iddialı gelmediTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.
Şoka uğradım Ben bana nasıl davranılıyorsa ayna gibi onu veriyorum, eğer bu yüzsüzlükse yüzsüzün en önde gideni bile olabilirimTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
------
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.
Ne zaman düşük vermişimTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
------
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.
Ben kaçayım artık bahsettim durumdan bir aksilik olursa sana şey ederim bir yarını görelimdeEvet risk alıp ilerledin mi yarışmaya daha çok asılıyorsun. Bende öyle yapmıştım aslında Rengarenk şarkısı hariç.
Ya da çifte standart mı oluyordu? Onu @denizz19 daha iyi bilir gerçi. Hep yaptığı şey olduğu için.Şoka uğradım Ben bana nasıl davranılıyorsa ayna gibi onu veriyorum, eğer bu yüzsüzlükse yüzsüzün en önde gideni bile olabilirim
Sonuçlarda olamıyorum deme. 😱Ben kaçayım artık bahsettim durumdan bir aksilik olursa sana şey ederim bir yarını görelimde
Cicili bicili rüyalar
Aman neyse ne bilmiyorum işte sadece uyguluyorumYa da çifte standart mı oluyordu? Onu @denizz19 daha iyi bilir gerçi. Hep yaptığı şey olduğu için.
Teoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.Ne zaman düşük vermişim
Biraz bana özen. Elit biri ol.Aman neyse ne bilmiyorum işte sadece uyguluyorum
Şarkılarını beğenmediğim için düşük verdim onaTeoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.
İyi kıvırıyorsun. Ama zaten özel jürimizi de ifşa etmek bize yakışmazdı. O yüzden fitne, fesatlığına tolerans göstererek seni kurtarmış oldum aslında.Şarkılarını beğenmediğim için düşük verdim ona
Aa senin kadar köylüsünü görmedim be, elitlikmiş, modernlikmiş, asillikmiş ne ararsan bendeTeoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.
------
Biraz bana özen. Elit biri ol.
Elitler yüzsüz olmaz ki.Aa senin kadar köylüsünü görmedim be, elitlikmiş, modernlikmiş, asillikmiş ne ararsan bende
Sen iyi değilsin bugünİyi kıvırıyorsun. Ama zaten özel jürimizi de ifşa etmek bize yakışmazdı. O yüzden fitne, fesatlığına tolerans göstererek seni kurtarmış oldum aslında.
İyi sustum o zaman, bu hafta oylarını tek tek tek kontrol edeceğim. Yavaş yavaş. Bakalım dediklerim doğru çıkacak mı.Sen iyi değilsin bugün
Kendindeki tüm özelliklerini bana sıralıyorsun işte.Elitler yüzsüz olmaz ki.
Varsın olsun köylü olalım, biz en azından karakterliyiz.