Ben anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki?Mesela @batuhankaralarEdis’e o kadar iyi puanlar veriyorum ama şarkı paylaşırken beni etiketlemiyor bile
![]()
Bundan sonra sadece benden kopyalayın.
Ben anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki?Mesela @batuhankaralarEdis’e o kadar iyi puanlar veriyorum ama şarkı paylaşırken beni etiketlemiyor bile
![]()
@denizz19 önceki haftalarda etiketliyordu aslında ama bu hafta eski listeyi kullanmış, nedendir bilmemBen anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki?@batuhankaralar @denizz19
Bundan sonra sadece benden kopyalayın.![]()
Bunların hepsi puanına yansır o zaman.@denizz19 önceki haftalarda etiketliyordu aslında ama bu hafta eski listeyi kullanmış, nedendir bilmem![]()
Merve’ye düşük vermemi mi istiyorsunBunların hepsi puanına yansır o zaman.![]()
Edis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.Merve’ye düşük vermemi mi istiyorsun![]()
Beceriksizsin.Bununki bide farklı mı oluyorNeyse dur aralığını bulup diğer videoya uyarlayayım
![]()
Aaa inan bana böyle yarışmak çok daha keyifliBu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara.
------
Recabını yolla özelden editleyelim o zaman.![]()
Onlara inat ilerleyeceğim diyorsun.Aaa inan bana böyle yarışmak çok daha keyifli![]()
![]()
![]()
Aa ne beceriksizliği, zekamı ve yeteneğimi konuşturarak şakasına (!) bir soru sordum sadeceEdis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.
------
Beceriksizsin.
Sunucumsu da olmasa napacaksın bilmiyorum.![]()
Demek sana da mesaj veriyorlarMerve’ye düşük vermemi mi istiyorsun![]()
En son ondan bahsettikEdis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.
------
Beceriksizsin.
Sunucumsu da olmasa napacaksın bilmiyorum.![]()
Her ilerledikçe o alınan keyif çok güzel birşey bunu garanti şarkıcılarla yarısanlar tadamazOnlara inat ilerleyeceğim diyorsun.![]()
Ben niye Edis'in elemek isteyeyim? İstesem 3 kere 2 puan farkla elenmekten yırtan @batuhankaralar'ı çoktan şutlamıştım.En son ondan bahsettikEdis’e niye düşük vermemi istiyorsun
![]()
Beni etkilemez böyle şeyler, Merve’yi severim
Evet risk alıp ilerledin mi yarışmaya daha çok asılıyorsun.Her ilerledikçe o alınan keyif çok güzel birşey bunu garanti şarkıcılarla yarısanlar tadamaz![]()
![]()
![]()
Ben de bu konuda itimadım yüksek olduğu için gözüm arkada değilBeni etkilemez böyle şeyler, Merve’yi severim![]()
Niye puanlarına yansır o zaman dedinBen niye Edis'in elemek isteyeyim? İstesem 3 kere 2 puan farkla elenmekten yırtan @batuhankaralar'ı çoktan şutlamıştım.Sunucu dediğin objektif olur, benim gibi.
![]()
Cezalandırma yönetimini ifşa ettiğim için özür dilerim.Niye puanlarına yansır o zaman dedin![]()
180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?Aa ne beceriksizliği, zekamı ve yeteneğimi konuşturarak şakasına (!) bir soru sordum sadece
Sunucumsu kim be burada bir sunucu var o da ANLI ŞANLI SUNUCUMUZ @kerem![]()