Çok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi.Hiiç duymadım, ne alaka?
Çok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi.Hiiç duymadım, ne alaka?
Çok konuşulmasının gereksizliğini anlayamadım anlamak da istemiyorum.Çok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi.Gelen geçen bunu konuştu tepsi yamulttu diye, sonra tam ününü kaybediyordu ki canlının birinde birisine sen annene ver o 2000 lirayı dedi o da çok konuşuldu ve sonra foss.
Alamanya'da dura dura unutmuşsun burdaki şeyleri.Çok konuşulmasının gereksizliğini anlayamadım anlamak da istemiyorum.
Alamanya neresi bilmiyorum ben Deutschland'ta yaşıyorum.Alamanya'da dura dura unutmuşsun burdaki şeyleri.Saçma şeyler yapan veya işte insanlar naparsa yapsın konuşuluyor.
Aa havaya bak, oranın adı gün gibi de Alamanya.Alamanya neresi bilmiyorum ben Deutschland'ta yaşıyorum.Türkiye işte, nerede saçma bir şey varsa o gündem oluyor.
Ben biliyorum onu yemek falan yapıyor dimiÇok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi.Gelen geçen bunu konuştu tepsi yamulttu diye, sonra tam ününü kaybediyordu ki canlının birinde birisine sen annene ver o 2000 lirayı dedi o da çok konuşuldu ve sonra foss.
En azından Hindi ile aynı kelime altında anılmıyoruz.Aa havaya bak, oranın adı gün gibi de Alamanya.Çok şükür bu ara öyle şeylere boğulmuyoruz.
En son yapıyordu da en son bakalı 6 ay falan olmuştur.Ben biliyorum onu yemek falan yapıyor dimi
Sen yoksa benim Horozuma mı laf ettin.En azından Hindi ile aynı kelime altında anılmıyoruz.Laf sokuyordu.
Senin horozun mu vardı?En son yapıyordu da en son bakalı 6 ay falan olmuştur.Abarttım da gündem olmadıysa yemek yapıyordur.
------
Sen yoksa benim Horozuma mı laf ettin.
Anlamadın mı. Ben Hindi derken Horozu değiştirip Denizli'ye laf sokuyorsun sandım dünkü olaydan ötürü.Senin horozun mu vardı?
Selo'nun hindisine laf yokEn son yapıyordu da en son bakalı 6 ay falan olmuştur.Abarttım da gündem olmadıysa yemek yapıyordur.
------
Sen yoksa benim Horozuma mı laf ettin.
Maşallah benim canım hindim ne altınlar yumurtladı.Selo'nun hindisine laf yok
1-2 tane iyi var işteİlk günden göndermişsin.
------
Hiçbirini mi?
------
Sonuç gününe daha 2 gün var, sakin.
Beni karıştırmayın benlik bir şey yok
İcraat olmadıktan son ne işe yarar ki?
Seve seve. Yarışmacıbile olabilirsin.
------
Yok aslında en başta anti oldu maNga'ya karşı, hala MvÖ'nün en iyi yerli grup olduğunu falan düşünüyor.
------
Taha Duymaz kim?
Ay siz ne anlarsınız cinsel hayattan.İşte serhatı bilen biliyor
Benden bashetmiş 1 2 tane derken @kerem cim 😁😁😁😁😁😁1-2 tane iyi var işte
------
Yok denizleri ciddiye almiyorum aartik.Anlamadın mı. Ben Hindi derken Horozu değiştirip Denizli'ye laf sokuyorsun sandım dünkü olaydan ötürü.
Bak hala inkar ediyor.1-2 tane iyi var işte
------
Seninki cinsel hayata benzeyebilse keske.Ay siz ne anlarsınız cinsel hayattan.
@eskici'nin kulagina güvenmiyorum, BSB'de de sonradan dahil olmasina ragmen erkenden sutlanmisti zaten.Benden bashetmiş 1 2 tane derken @kerem cim 😁😁😁😁😁😁
Olmayan denizine Denizli adi vermeleri ayri bir sacmalik. @DarkLeqend'in memleketinden de baska bir sey beklenemezdi. Troller sehri gibi. En iyisi @Maskeli Fedai de oraya tasinsin, kafa dengi coktur onun.Fazladan 'li' olduğu için üstüme alınmıyorum.
Sormayi unuttun, gel kaliteli oylarinla bize destek ol eskiden oldugu gibi. Ekliyorum seni listeye.Alamancı. 😡 Senin fişini çekme vakti geldi. 😡 Çökün bu adamın tepesine. 😡 @Araf @HeisenBerg
İnsanların coğrafi bilgilerini ölçüyor işte, ne güzel.Olmayan denizine Denizli adi vermeleri ayri bir sacmalik. @DarkLeqend'in memleketinden de baska bir sey beklenemezdi. Troller sehri gibi. En iyisi @Maskeli Fedai de oraya tasinsin, kafa dengi coktur onun.@DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?