Klavye düzenlemiş
Klavye düzenlemiş
Boş ver Manga'yı, Mor ve Ötesi dinle.![]()
Sonra açıklarım.Nedenini çok merak ettim![]()
Zenciler tipim değil.Evet ben bu şarkısını çok seviyorum çünkü, geri o kişinin sevmediğim şarkısı yok denebilir. Albümünü dinlemeni tavsiye ederim yine de.
------
@serhatt çok deneyimlidir bu konularda, aksine minettar olur.![]()
Klavye düzenlemiş![]()
Biri daha ağır basmalı ama.İkisini de seven ben![]()
Ben de severim ikisini.İkisini de seven ben![]()
Yoo doğru tahmin, inkar etme boşuna. Kerem bana verdiğin puanı söyledi zaten, gayet iyi puan vermişsin niye yalan söylüyorsun?Yanlış tahmin. Daha pop olandan bahsettim ben![]()
Bir nevi.
Sen niye atlıyorsun hemen araya? Hem nereden biliyorsun kimden bahsettiğimizi, ben başka birini kastetmiştim hem. Değil mi @cehennet?Boş ver Manga'yı, Mor ve Ötesi dinle.![]()
Sen fazla oldun.
Şarkısına bağlıBiri daha ağır basmalı ama.![]()
Yorum yok.
Ben de severim ikisini.
Yoo doğru tahmin, inkar etme boşuna. Kerem bana verdiğin puanı söyledi zaten, gayet iyi puan vermişsin niye yalan söylüyorsun?![]()
O yüzden güzel puanını özellikle bekliyorum ki gelecek haftalara yatırım yapalım senin desteğin önemli benim için.Bölüm demek istemişsin. 2 hafta sonra uçarız o zaman![]()
Teşekkürler puanın için.@kerem hiç böyle bir amatörlük yapmaz![]()
Sen niye atlıyorsun hemen araya? Hem nereden biliyorsun kimden bahsettiğimizi, ben başka birini kastetmiştim hem. Değil mi @cehennet?![]()
Ay kaç puan verdiğini biliyorum diyorum, hala neyin oyununu oynuyorsunKendisine iyi puan verdiğimi sanıyor. Ama biraz havalansın diye harika atmıştım![]()
Teşekkürler puanın için.![]()