Peki.Özellikle harika attım.
Sen değilsin kastettiğim![]()
Olsun. İstediğin kadar inkar et, ben seni oy kullanman için rahatsız etmeye devam edeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 105585
@kerem sıralama için bana mesaj atmıştı, böyle bir mesaj yazmıştım, gerisini sen düşün.![]()
Sonuç olarak benim cevabım da hep aynı olacak.Olsun. İstediğin kadar inkar et, ben seni oy kullanman için rahatsız etmeye devam edeceğim.![]()
Ben elendikten sonra oy kullanmaya başlarsın kesin.Sonuç olarak benim cevabım da hep aynı olacak.![]()
Ben elendikten sonra oy kullanmaya başlarsın kesin.![]()
@serhatt ne diyor bu yılışık. Kopart şunun dilini![]()
Kendini mi anlatıyorsun![]()
Özel hayatınızı paylalmasaydınız sağda soldaAksine bunlar gibiydik.@eskici
Ekli dosyayı görüntüle 105564
------
Ay koparta koparta dili kalmadı ama hala kaşınıyor uğursuz.![]()
İlk günden göndermişsin.Bu hafta ki şarkılar gerçek çok güzel. Zor bir hafta olacak benim için. Listemi her gün değiştirebilirim. Son gün hangi liste olursa artık![]()
Hiçbirini mi?Özel jüri olarak bu haftanın şarkılarını beğenmedim![]()
Sonuç gününe daha 2 gün var, sakin.Oylarımı yarın kullanacağım heyecanla bekleyin![]()
İlk günden göndermişsin.
------
Hiçbirini mi?
------
Sonuç gününe daha 2 gün var, sakin.![]()
Sana soracak değiliz.Özel hayatınızı paylalmasaydınız sağda solda![]()
@xemrexxx
@eskici'den hayal kırıklığı çıkardı anca, hiç şaşırmadım. @serhatt arayışa afrikadan başlasın en iyisi.Ekli dosyayı görüntüle 105562
Sen ve @eskici dün gece böyleymişcadolızlar grubundan yazmışsın @Dosi @Angelica ve @cehennet öyle diyor
@Maskeli Fedai @kerem @xBUGRAx @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 105585
@kerem sıralama için bana mesaj atmıştı, böyle bir mesaj yazmıştım, gerisini sen düşün.![]()
Satır satır makalelerini 3 kişi okuyor, oylarına 18 kişi bakıyor. Ama bizde teklif var ısrar yok, jüri olmayan kaybeder.Ben elendikten sonra oy kullanmaya başlarsın kesin.![]()
Bi' tanesne verdiğin puana şaşırdım açıkçası. Baya düşük olmuş ama onun dışında fena değil, bakalım eleneni tutturabilecek misin.Tahminimden kolay oldu. Güzel sandığın şarkılar hayal kırıklığı oldu![]()
Bir de düşük vereceğim mesela, birisi alınacak. Gerçi ondan da değil, genel olarak sıralamaya üşenmekten kaynaklı. Kaybetmem, böyle iyi.Satır satır makalelerini 3 kişi okuyor, oylarına 18 kişi bakıyor. Ama bizde teklif var ısrar yok, jüri olmayan kaybeder.
------
Bi' tanesne verdiğin puana şaşırdım açıkçası. Baya düşük olmuş ama onun dışında fena değil, bakalım eleneni tutturabilecek misin.![]()
Bir film için makale yazmak daha çok vaktini alıyordur ama, onda neden üşenmiyorsun?Bir de düşük vereceğim mesela, birisi alınacak. Gerçi ondan da değil, genel olarak sıralamaya üşenmekten kaynaklı. Kaybetmem, böyle iyi.![]()
Serhata 3 Afrikalı lazım en az![]()
Afrikanların gırtlağı meşhur derlerdi ama bunca sene kandırılmışız maalesef.Ne Afrika'sı be sapıttın mı?![]()
Nedenini çok merak ettimKurtarmaz tek kemer ben biliyorum nedenini.
Hem de ne şanslı...