eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

1626723082612.png

@kerem sıralama için bana mesaj atmıştı, böyle bir mesaj yazmıştım, gerisini sen düşün. :A

• Olmamış
Reactions: phoebebuffay
Bu hafta ki şarkılar gerçek çok güzel. Zor bir hafta olacak benim için. Listemi her gün değiştirebilirim. Son gün hangi liste olursa artık:A
İlk günden göndermişsin. :A
------

Özel jüri olarak bu haftanın şarkılarını beğenmedim :A
Hiçbirini mi? :A
------

Oylarımı yarın kullanacağım heyecanla bekleyin :A
Sonuç gününe daha 2 gün var, sakin. :A

Tek kemer de kurtaramamış :A

@serhatt @xemrexxx şimdi diyorsunuzdur Hadise gacısının yerinde olmak vardı diye :F :A
@xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 105562

Sen ve @eskici dün gece böyleymiş :A cadolızlar grubundan yazmışsın @Dosi @Angelica ve @cehennet öyle diyor :A @Maskeli Fedai @kerem @xBUGRAx @Emre Ozansoy
@eskici'den hayal kırıklığı çıkardı anca, hiç şaşırmadım. @serhatt arayışa afrikadan başlasın en iyisi. :A

Ekli dosyayı görüntüle 105585

@kerem sıralama için bana mesaj atmıştı, böyle bir mesaj yazmıştım, gerisini sen düşün. :A
Ben elendikten sonra oy kullanmaya başlarsın kesin. :A
Satır satır makalelerini 3 kişi okuyor, oylarına 18 kişi bakıyor. Ama bizde teklif var ısrar yok, jüri olmayan kaybeder. :A
------

Tahminimden kolay oldu. Güzel sandığın şarkılar hayal kırıklığı oldu:A
Bi' tanesne verdiğin puana şaşırdım açıkçası. Baya düşük olmuş ama onun dışında fena değil, bakalım eleneni tutturabilecek misin. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Araf
Satır satır makalelerini 3 kişi okuyor, oylarına 18 kişi bakıyor. Ama bizde teklif var ısrar yok, jüri olmayan kaybeder. :A
------

Bi' tanesne verdiğin puana şaşırdım açıkçası. Baya düşük olmuş ama onun dışında fena değil, bakalım eleneni tutturabilecek misin. :A
Bir de düşük vereceğim mesela, birisi alınacak. Gerçi ondan da değil, genel olarak sıralamaya üşenmekten kaynaklı. Kaybetmem, böyle iyi. :A

Bir de düşük vereceğim mesela, birisi alınacak. Gerçi ondan da değil, genel olarak sıralamaya üşenmekten kaynaklı. Kaybetmem, böyle iyi. :A
Bir film için makale yazmak daha çok vaktini alıyordur ama, onda neden üşenmiyorsun? :A
------

Serhata 3 Afrikalı lazım en az :A
Ne Afrika'sı be sapıttın mı? :A
Afrikanların gırtlağı meşhur derlerdi ama bunca sene kandırılmışız maalesef. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking