eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

Hiiç duymadım, ne alaka? :A
Çok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi. :A Gelen geçen bunu konuştu tepsi yamulttu diye, sonra tam ününü kaybediyordu ki canlının birinde birisine sen annene ver o 2000 lirayı dedi o da çok konuşuldu ve sonra foss. :A

Çok popüler oldu be bi ara, şey Filozof Atakan gibi. :A Gelen geçen bunu konuştu tepsi yamulttu diye, sonra tam ününü kaybediyordu ki canlının birinde birisine sen annene ver o 2000 lirayı dedi o da çok konuşuldu ve sonra foss. :A
Çok konuşulmasının gereksizliğini anlayamadım anlamak da istemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Anlamadın mı. Ben Hindi derken Horozu değiştirip Denizli'ye laf sokuyorsun sandım dünkü olaydan ötürü. :A
Yok denizleri ciddiye almiyorum aartik. :A Örn; @denizz19
------

1-2 tane iyi var işte :A
------

Beni karıştırmayın benlik bir şey yok :A
Bak hala inkar ediyor. :A @serhatt

Ay siz ne anlarsınız cinsel hayattan. :A
Seninki cinsel hayata benzeyebilse keske. :A
------

Benden bashetmiş 1 2 tane derken @kerem cim 😁😁😁😁😁😁
@eskici'nin kulagina güvenmiyorum, BSB'de de sonradan dahil olmasina ragmen erkenden sutlanmisti zaten. :A

Fazladan 'li' olduğu için üstüme alınmıyorum. :A
Olmayan denizine Denizli adi vermeleri ayri bir sacmalik. @DarkLeqend'in memleketinden de baska bir sey beklenemezdi. Troller sehri gibi. En iyisi @Maskeli Fedai de oraya tasinsin, kafa dengi coktur onun. :A @DarkLegenD
------

Alamancı. 😡 Senin fişini çekme vakti geldi. 😡 Çökün bu adamın tepesine. 😡 @Araf @HeisenBerg
Sormayi unuttun, gel kaliteli oylarinla bize destek ol eskiden oldugu gibi. Ekliyorum seni listeye. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking