Ben yaptıklarımın arkasındayım.
Ben yaptıklarımın arkasındayım.
Ay kaç puan verdiğini biliyorum diyorum, hala neyin oyununu oynuyorsun![]()
Bir şey olmaz alışkınım.
Kendisini tuzağına düşmediğin için teşekkür ediyorum @cehennet, neyse ki insanlar beni tanıyor.
Aklı sıra nabız yokluyor, geçen hafta düşük puanlar gelince kaçmıştı yine aynısını uygulayacak sanırım.![]()
Cidden düşünüyor sanırım. Hemde MvÖ ile. maNga varken.Bu grupla gelmesi iyi cesaret. Düşük puanları alışması lazım. Cidden finalist olabileceğini mi düşünüyor![]()
Maşallah allah nazardan saklasınBir şey olmaz alışkınım.![]()
Benim kadar kültürlü ve cömert birini zor bulursun.Şarkı yarışmasında ses yarışıyor işte te allahim alın şu sunucuyudaha bilgili kişiler lazım bize.
Cidden düşünüyor sanırım. Hemde MvÖ ile. maNga varken.@Ahmed
Mersi.Maşallah allah nazardan saklasın![]()
Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.maNGa ile daha çok şansı vardı gerçekten.Neyse yolun açık olsun @phoebebuffay
Zenciler yakışıklı olmayabilir ama haticeye değil neticeye bakacaksın.Ben yaptıklarımın arkasındayım.![]()
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.Şarkısına bağlı![]()
Ben tipe önem veriyorum her şeyden önce.Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
Zenciler yakışıklı olmayabilir ama haticeye değil neticeye bakacaksın.
------
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.![]()
Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
------
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.![]()
Sağol canımGerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
------
Bariz hata olduğu belli oyüzden cezaya gerek yok @denizz19
İcraat olmadıktan son ne işe yarar ki?Ben tipe önem veriyorum her şeyden önce.![]()
Seve seve. Yarışmacıbile olabilirsin.Sağol canım❤.11. Sezon da istersen tekrar jüri olurum
![]()
Yok aslında en başta anti oldu maNga'ya karşı, hala MvÖ'nün en iyi yerli grup olduğunu falan düşünüyor.Gerçekleri duymak vazgeçirecekse keşke baştan söyleseymişim![]()
Taha Duymaz kim?Ben bunu geçen sene İnsta'da görmüştüm. Bu Taha Duymaz vardı ya onun kardeşi biosuna Zuluca bir şeyler yazınca herkese malzeme oldu.Benim de duyunca aklıma ilk saf Zulu'm gelmişti.
![]()
Alamanya seni ele geçirmiş. 😱 Sosyal medyayla gram ilgisi olmayan insanlar tanıdı.İcraat olmadıktan son ne işe yarar ki?
Seve seve. Yarışmacıbile olabilirsin.
------
Yok aslında en başta anti oldu maNga'ya karşı, hala MvÖ'nün en iyi yerli grup olduğunu falan düşünüyor.
------
Taha Duymaz kim?![]()
Evet ben bu şarkısını çok seviyorum çünkü, geri o kişinin sevmediğim şarkısı yok denebilir. Albümünü dinlemeni tavsiye ederim yine de.
------
@serhatt çok deneyimlidir bu konularda, aksine minettar olur.![]()
Geçen haftaya benzerdi. Daha iyi olmasını bekliyorum hala![]()
İşte serhatı bilen biliyorSiz ikiniz iyice saçmaladınız.![]()
Hiiç duymadım, ne alaka?Alamanya seni ele geçirmiş. 😱 Sosyal medyayla gram ilgisi olmayan insanlar tanıdı.
Ekli dosyayı görüntüle 105590
Bu hafta oylarımı sana göndereceğim yine son andaki gibi oy kullanma. Zaten 2 haftalık sonuçları toplayacacağım çok işim var.İşte serhatı bilen biliyor![]()