Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler öncelikle, nereden öğrendin ki?Zulu halkının diliymiş. Güney Afrika'da evde en çok konuşulan dilmiş ve halkın %50'ssi anlıyormuş bir de 94'te Güney Afrika'nın resmi dili olmuş.
Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler öncelikle, nereden öğrendin ki?Zulu halkının diliymiş. Güney Afrika'da evde en çok konuşulan dilmiş ve halkın %50'ssi anlıyormuş bir de 94'te Güney Afrika'nın resmi dili olmuş.
Tabiki yalan.Doğru mu @serhatt ?
Ecünnü değil mi o kadın?Tabiki yalan.
Amcaya sormuş. @slhttnmtlBu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler öncelikle, nereden öğrendin ki?
Nope.Ecünnü değil mi o kadın?
Ne demek, bu dille herkes tanışacak. Zuluca yazınca Vikipedi'nin kenarda çıkan minik bilgilerini biraz düzenledim ve çıkarma yaptım.Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler öncelikle, nereden öğrendin ki?
Parlakları kapan her ecünnü senin düşmanın sanıyordum.
Ben tatmin oldum, bakalım eski ortim olacak mı?Ne demek, bu dille herkes tanışacak. Zuluca yazınca Vikipedi'nin kenarda çıkan minik bilgilerini biraz düzenledim ve çıkarma yaptım.
Neden ilgini çekti bu kadar bu Zuluca? Zulu derken benim aklıma Pepee geldi. @phoebebuffay @serhatt @12.AdamNe demek, bu dille herkes tanışacak. Zuluca yazınca Vikipedi'nin kenarda çıkan minik bilgilerini biraz düzenledim ve çıkarma yaptım.
Ben bunu geçen sene İnsta'da görmüştüm. Bu Taha Duymaz vardı ya onun kardeşi biosuna Zuluca bir şeyler yazınca herkese malzeme oldu. Benim de duyunca aklıma ilk saf Zulu'm gelmişti.Neden ilgini çekti bu kadar bu Zuluca? Zulu derken benim aklıma Pepee geldi. @phoebebuffay @serhatt @12.Adam
Bazıları istisna.Parlakları kapan her ecünnü senin düşmanın sanıyordum.
@serhatt ,düşmanımın düşmanı dostumdur mottosunu uyguluyor.Parlakları kapan her ecünnü senin düşmanın sanıyordum.
Neden ilgini çekti bu kadar bu Zuluca? Zulu derken benim aklıma Pepee geldi. @phoebebuffay @serhatt @12.Adam
Bir nevi.
@TolstoyevskiBu hafta Tarkan'ın atasözleri ve deyimlerle dolu ve eğlenceli şarkısı "Dilli Düdük" ile karşınızdayız... 🎶
Abi şu birkaç hafta elden çıkarmam gereken şarkılar var sonrası hep güzel Pinhani şarkılarıyla olacak.Özgürüm daha güzel şarkılarıııı bekliyorummmmm
Alamancı. 😡 Senin fişini çekme vakti geldi. 😡 Çökün bu adamın tepesine. 😡 @Araf @HeisenBergManisa'da mı?
Bi' bize kısmet olmuyor tatil yapmak.
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil. 1-0 @DarkLegenD
Zor bir insanım, kaliteli her şey zordur.Kolay değil çünkü
Çıktığı sene yeri göğü inlettide bakalım forum inleyecek mi Başarılar HarryciğimmmmHadise'nin çıktığı sene yeri göğü inleten, klibiyle dikkatleri daha da üzerine çeken, enerji bombası şarkısı Yaz Günü bu hafta sizlerle.
recap: 0.31 - 1.35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Açıkçası ben göremedim ,recap bakacağım artık.Abim, toplu etiket listesini sonradan eklediğim için bildirim gelmemiş olabilir.