eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

Zulu halkının diliymiş. Güney Afrika'da evde en çok konuşulan dilmiş ve halkın %50'ssi anlıyormuş bir de 94'te Güney Afrika'nın resmi dili olmuş. :bhr:
Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler öncelikle, nereden öğrendin ki? :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Çıktığı sene yeri göğü inlettide bakalım forum inleyecek mi:A:A:A Başarılar Harryciğimmmm:bhr:
------

Abim, toplu etiket listesini sonradan eklediğim için bildirim gelmemiş olabilir. :D
Açıkçası ben göremedim ,recap bakacağım artık.

MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta oylaması başlamıştır! Bu hafta ilk iki haftanın toplamları sonucu 1 yarışmacımızla vedalaşacağız, o yüzden şiddetle oy kullanmanızı tavsiye ederiz. :Z

Jüri Başkanlarımız 8-18 puan aralığında oy kullanabilecekler. Herkese başarılar diliyor çarşsmba akşamının ilk eleme gecesi için oylamayı an itibariyle başlatıyorum. :Z

1. Model - Dağılmak İstiyorum
  2. Demi Lovato - I'm Ready
  3. Edis - Efsane Sensin
  4. maNga - Her Aşk Ölümü Tadacak
  5. Mor ve Ötesi - Güneye Giderken
  6. İzel - Hasretim
  7. Candan Erçetin - Sevdim Sevilmedim
  8. Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler
  9. Merve Özbey - Allaha Emanet Ol
  10. Pinhani - Beni Sen İnandır
  11. Ebru Gündeş - Kızıl, Mavi
  12. Teoman - Aşk Kırıntıları
  13. MFÖ - Sude
  14. Serdar Ortaç - Havalı Yarim
  15. Toygar Işıklı - Çok Geç
  16. Hadise - Yaz Günü
  17. Tarkan - Dilli Düdük
  18. Yeni Türkü - Baba Bir Masal Anlat Bana

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking