Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.Yarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.Yarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Şaka yaptığını biliyorum.![]()
Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim.Yarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Kes yalakalığı yarışma dışında adımı bile anmıyordun.Sen benim jüri başkanım Güllü @serhatt'ımsın. Tabii ki burada olacaksın.![]()
Hadise olunca Çince'sinden Arapça'sına her dili sevecekler. 🥰Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim.@slhttnmtl
Yapsa da fark etmez.Mor ve Ötesi LGBTQ+ propagandası yapmadı diye biliyorum?@serhatt
İftira atma, özelden hep seni yoklamadım mı?Kes yalakalığı yarışma dışında adımı bile anmıyordun.![]()
İftira. .ss
Ay patla. .ssAman neyse Mor ve Ötesi'ne tam puan ver de diğerleri mühim değil.![]()
Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.![]()
Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim.@slhttnmtl
LGBTQ team ağlıyor şuan. Sen parlaklarla kafayı yemişsin.Yapsa da fark etmez.![]()
Belki bir kere sene de bir.İftira atma, özelden hep seni yoklamadım mı?![]()
Kimle yiyecektim başka.LGBTQ team ağlıyor şuan. Sen parlaklarla kafayı yemişsin.@Aserat başlat şu programı da gözü bayram etsin biraz.
![]()
Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?Hadise olunca Çince'sinden Arapça'sına her dili sevecekler. 🥰![]()
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.Belki bir kere sene de bir.
------
Kimle yiyecektim başka.![]()
Söz ver o zaman?benim dışımda hesapta bulunmayan yoğunluk çıkmazsa oylamadayım![]()
Daha da ötesi.Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?
------
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.![]()
Parlaklıktan emekli mi oldun?İftira. .ss
------
Ay patla. .ss
Ben her gün konuşuyorum o kimde korkacam.Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?
------
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.![]()
Onsuz yapamıyordun buralarda hani. Unuttun sanma.Ben her gün konuşuyorum o kimde korkacam.![]()
Yaptığım görülüyor pekala.Onsuz yapamıyordun buralarda hani. Unuttun sanma.![]()
@serhatt ne zamandan beri felsefe peşinden koşmaya başladı? Parlak bulamadığı için depresyona mı girdi acaba?
3 yıl önceden bahsediyor.@serhatt ne zamandan beri felsefe peşinden koşmaya başladı? Parlak bulamadığı için depresyona mı girdi acaba?![]()