Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.Kim o parlak??![]()
Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.Kim o parlak??![]()
Sil.Nereden biliyim ben ama çok yakışıklı, çok istersen Hadise'yi de silerim mis gibi klip olur.![]()
Niye saklanacaklar peki?olm o okadar üşengeç bir doktor olacak ki hastayı bile asistanına baktırır![]()
![]()
![]()
@dreamy
------
Oldu ki ileride sen Almanyadan kalkıp Manisaya gelirsen Keremcim..Utanması hatta toprak altına saklanması gereken çok insan olur.
Yarın o Hadise'yi kapı dışarı edicem, hediyem olur sana da.
Nihayet, 2 saatlik tantana bunun için miydi yani?Hadise'nin çıktığı sene yeri göğü inleten, klibiyle dikkatleri daha da üzerine çeken, enerji bombası şarkısı Yaz Günü bu hafta sizlerle.
recap: 0.31 - 1.35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Baştan ekleyeceksin işte.Abim, toplu etiket listesini sonradan eklediğim için bildirim gelmemiş olabilir.![]()
Sana fikrini soran olmadı.Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.![]()
Aman 2 dakikada hallettim o işi, üşenmiştim sadece.Nihayet, 2 saatlik tantana bunun için miydi yani?
------
Baştan ekleyeceksin işte.![]()
Dediğini yapmazsan avucunu yalarsın ama.Yarın o Hadise'yi kapı dışarı edicem, hediyem olur sana da.![]()
Geçen sezonda da hiç oy kullanmamıştı, 4 kişinin yarım yamalak okuduğu makaleler için burada oy kullanmaktan aciz.@Araf'ın yorumunu görmezden gelmesi de bunu ispatlar oldu. Neyse kendisiyle muhatap olmam artık.![]()
Yine nerede halt yiyeceksin? 😱Hayır desteklemiyorum.
Kulağımı çekemezsin sen benim.Yine olmayacağım işim gücüm var.
![]()
Ben mi yapmam, sen tam puan ver bu Hadise'ciği uzaya bile yollarım.Dediğini yapmazsan avucunu yalarsın ama.![]()
Ben bu şarkısını ilk kez dinleyeceğim, müzikten uzak olduğum dönemlerde yayınlanmış.Aman 2 dakikada hallettim o işi, üşenmiştim sadece.Ah biz üşengeçlere hayat çok zor...
![]()
Bu seni hiç ilgilendirmez.Geçen sezonda da hiç oy kullanmamıştı, 4 kişinin yarım yamalak okuduğu makaleler için burada oy kullanmaktan aciz.
------
Yine nerede halt yiyeceksin? 😱
Onu seviyorum da zamanında aşırıııı fazla linç yedi, cesaret edemem![]()
2015 yazının hit şarkısını duymaman şaşırttı, bayılacaksın ama şüphem yok.Ben bu şarkısını ilk kez dinleyeceğim, müzikten uzak olduğum dönemlerde yayınlanmış.![]()
Sen önce yap da puan sonra.Ben mi yapmam, sen tam puan ver bu Hadise'ciği uzaya bile yollarım.![]()
Mor ve Ötesi LGBTQ+ propagandası yapmadı diye biliyorum?Mor ve Ötesi'nden başka kimseyi destekleyemezsin zaten.![]()
Şaka yaptığını biliyorum.Çok beklersin daha.![]()
@serhatt ımın parlağı oyladığını nasıl unutursun? 😱Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.![]()
Aman neyse Mor ve Ötesi'ne tam puan ver de diğerleri mühim değil.Sana fikrini soran olmadı.![]()