eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Sana sadece kırmızı yakışıyor. :A @xemrexxx

Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini. :bhr:

Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm. :Z

Bensiz yapamazsın. :A
------

Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. :A @slhttnmtl @Veteran
Sen bensiz yapamazsın, çevirme. Benim reytinge ihtiyacım var gibi mi gözüküyor oradan. :A E tabi böyle getirisi yüksek bir yarışmacı bulunca kaybetmemek istemesi normal. 🤭 :A

Hadise çok deneyimli ve çok sevilen bir halk sanatçısıdır. :bhr: Zamanında az Aşk Kaç Beden Giyer dinlemedik. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sen bensiz yapamazsın, çevirme. Benim reytinge ihtiyacım var gibi mi gözüküyor oradan. :A E tabi böyle getirisi yüksek bir yarışmacı bulunca kaybetmemek istemesi normal. 🤭 :A

Hadise çok deneyimli ve çok sevilen bir halk sanatçısıdır. :bhr: Zamanında az Aşk Kaç Beden Giyer dinlemedik. :A
Beni tehdit mi ediyorsun? :A

Hadi oradan be, ben iletişim kuramıyorsam siz hiç kuramazsınız. :A @mrt-06 da sürekli gelecek diyor ama iletişim kuramadığını ben bilmiyorum sanki, bizi oyalıyor. :A
O zaman sürprize hazır ol derim. Bu seferki geçrek çünkü. :A

Hadi oradan be, ben iletişim kuramıyorsam siz hiç kuramazsınız. :A @mrt-06 da sürekli gelecek diyor ama iletişim kuramadığını ben bilmiyorum sanki, bizi oyalıyor. :A
Yok MS için yazdı ama malum olaylardan dolayı yoğunmuş, selam söyledi. Gelecek yani ama yoğunluktan dolayı aktif olamayacakmış. :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt