Kuzenim yazmış. .ssProfilindeki durumlar öyle demiyor ama.
Kuzenim yazmış. .ssProfilindeki durumlar öyle demiyor ama.
Çok yakında gelince ne yüzle hesap vereceksin ona, şimdi gidip her şeyi yetiştireceğim.Kuzenim yazmış. .ss
İletişim kuramadığını ikimiz de iyi biliyoruz.Çok yakında gelince ne yüzle hesap vereceksin ona, şimdi gidip her şeyi yetiştireceğim.
E tabii senin haberdar olmadığın şeyler var.İletişim kuramadığını ikimiz de iyi biliyoruz.
Sen bensiz yapamazsın, çevirme. Benim reytinge ihtiyacım var gibi mi gözüküyor oradan. E tabi böyle getirisi yüksek bir yarışmacı bulunca kaybetmemek istemesi normal. 🤭Sana sadece kırmızı yakışıyor. @xemrexxx
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.
------
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. @slhttnmtl @Veteran
Hadi oradan be, ben iletişim kuramıyorsam siz hiç kuramazsınız. @mrt-06 da sürekli gelecek diyor ama iletişim kuramadığını ben bilmiyorum sanki, bizi oyalıyor.E tabii senin haberdar olmadığın şeyler var.
Beni tehdit mi ediyorsun?Sen bensiz yapamazsın, çevirme. Benim reytinge ihtiyacım var gibi mi gözüküyor oradan. E tabi böyle getirisi yüksek bir yarışmacı bulunca kaybetmemek istemesi normal. 🤭
Hadise çok deneyimli ve çok sevilen bir halk sanatçısıdır. Zamanında az Aşk Kaç Beden Giyer dinlemedik.
O zaman sürprize hazır ol derim. Bu seferki geçrek çünkü.Hadi oradan be, ben iletişim kuramıyorsam siz hiç kuramazsınız. @mrt-06 da sürekli gelecek diyor ama iletişim kuramadığını ben bilmiyorum sanki, bizi oyalıyor.
Sadece beni kaybedersen reytingleri de oyro'ları da kaybedersin diyorum. Anladığım gibi.Beni tehdit mi ediyorsun?
O zaman sürprize hazır ol derim. Bu seferki geçrek çünkü.
Aman gidiyorsan git. Varsın olsun 0 reytingim olsun, bundan sonra hep tek, hep yek.Sadece beni kaybedersen reytingleri de oyro'ları da kaybedersin diyorum. Anladığım gibi.
Yok MS için yazdı ama malum olaylardan dolayı yoğunmuş, selam söyledi. Gelecek yani ama yoğunluktan dolayı aktif olamayacakmış.Hadi oradan be, ben iletişim kuramıyorsam siz hiç kuramazsınız. @mrt-06 da sürekli gelecek diyor ama iletişim kuramadığını ben bilmiyorum sanki, bizi oyalıyor.
Nereden gidiyorum be, böyle PR'ımı başka hiçbir yerde yapmazlar. Sonuna kadar burdayım.Aman gidiyorsan git. Varsın olsun 0 reytingim olsun, bundan sonra hep tek, hep yek.
İşte örnek yarışmacım. İşte bu yüzden sen.Nereden gidiyorum be, böyle PR'ımı başka hiçbir yerde yapmazlar. Sonuna kadar burdayım.
Utanıyorum ama.İşte örnek yarışmacım. İşte bu yüzden sen.
Aslında seni kandırıp yarışmada tutmaya çalışıyordum.Utanıyorum ama.
Ne kadar safmışım bende hepsini yedim.Aslında seni kandırıp yarışmada tutmaya çalışıyordum.
Çok hızlı öğreniyorsun ama biraz daha uğraşırsan beni cbinden bile çıkartabilirsin.Ne kadar safmışım bende hepsini yedim.
Hahahayt ben hu halimle seni cebimden çıkartırım.Çok hızlı öğreniyorsun ama biraz daha uğraşırsan beni cbinden bile çıkartabilirsin.
Gördük, o yüzden az önce hemen yemi yuttun değil mi?Hahahayt ben hu halimle seni cebimden çıkartırım.
O sürpriz hiçbir zaman gerçek olmayacak realist olalım.Beni tehdit mi ediyorsun?
O zaman sürprize hazır ol derim. Bu seferki geçrek çünkü.
Üstümüze iyilik sağlık, yalancı mı diyorsun sen bize. @mrt-06O sürpriz hiçbir zaman gerçek olmayacak realist olalım.