E o rakipsiz değilsin diyerek söylemedin mi zaten.Yalan mı söyleyelim?
E o rakipsiz değilsin diyerek söylemedin mi zaten.Yalan mı söyleyelim?
2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim.
Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @XanTier ve ilgili herkes
Bu yarışmanın en çömezi olarak şampiyon olursan seni ayakta alkışlayacağım.E o rakipsiz değilsin diyerek söylemedin mi zaten.
Israrla göstermiyorum derken? Daha yarışma bile başlamadı, neyin ısrarından bahsediyorsun?Ya birşey sorcam yanlış anlamda neden ısrarla jürileri göstermiyorsun jüri başkanları demişsin jüriler yine yok neden
Bu yarışmanın en çömezi olarak şampiyon olursan seni ayakta alkışlayacağım.
------
Israrla göstermiyorum derken? Daha yarışma bile başlamadı, neyin ısrarından bahsediyorsun?
Öncelikle jüri zaten çoğul bir kelimedir. Jüriler diye bir kelime yoktur. Türkçeyi doğru kullanalım lütfen.Başlamadan jüriler gösterilirdi jüri başkanları gösteriliyorsa jürileride göstermen lazımdı kaç senedir katıldığım yarışmayı bana anlattırma istersen
Kuru kuru ayakta alkışlanmak mı... Şu avatar bile yarışmadan çıkınca zengin olacağımın kanıtı niteliğinde.Bu yarışmanın en çömezi olarak şampiyon olursan seni ayakta alkışlayacağım.
------
Israrla göstermiyorum derken? Daha yarışma bile başlamadı, neyin ısrarından bahsediyorsun?
Öncelikle jüri zaten çoğul bir kelimedir. Jüriler diye bir kelime yoktur. Türkçeyi doğru kullanalım lütfen.
Henüz hangi üyelerin oy kullanacağından eminim olamadığım için bütün etiket listesini ana sayfaya yapıştırmak istemedim. Yarışma başlamadan önce düzenleyecektim ki bu senin niye bu kadar canını sıkıyor?
Kim o çıkaramadım hanfendiyi?Kuru kuru ayakta alkışlanmak mı... Şu avatar bile yarışmadan çıkınca zengin olacağımın kanıtı niteliğinde.
Zaten hepsi ana sayfaya eklenecek. Yarışmayı şuan sadece ben sunduğum için anlayışla karşılarsın ki her şeyi de aynı anda yapamıyorum. Oy kullanacak herkesi not ettim zaten, en geç yarına kadar ana sayfada olurlar.Yarışmada tek jüri mi varda jüriler demicem canım sıkılmadı sadece sormak istedim Jüri olmak istiyorum diyenlerin hepsi oy verecektir göstermen gerekiyordu bence
Zümrüt anneciğim.Kim o çıkaramadım hanfendiyi?
Eminim @Aserat @xemrexxx ve @serhatt kendi lakaplarını çok beğenmişlerdir. Bence de hem lakpalr hemde gidler üçünün üstüne tam uydu.Jüri başkanı resimleri tanıdığım kadarıyla çok iyi olmuş. Özellikle @Aserat tam olmuş. Dilber hala gibi memnuniyetsiz.
Yarışmacılara başarılar.
Hazal Kaya sana daha çok yakışıyor.Zümrüt anneciğim.
Şu kapak her şeyi açıklar...
Kim o çıkaramadım hanfendiyi?
------
Zaten hepsi ana sayfaya eklenecek. Yarışmayı şuan sadece ben sunduğum için anlayışla karşılarsın ki her şeyi de aynı anda yapamıyorum. Oy kullanacak herkesi not ettim zaten, en geç yarına kadar ana sayfada olurlar.
Daha onlar da ana sayfaya eklenmedi farkındaysan.Tabii ki anlayışla karşılarım ama bence Jüri başkanları ile aynı anda göstermen iyi olurdu o yüzden sormak istedim tmm kolay gelsin
İzninle, Bizim Hikaye'ye sövüyorum o zaman.Hazal tarihin tozlu raflarına karıştı, yarışmadan sonra o. Pazartesi gelince bunu da değiştiricem.
Güllü @serhatt'ın da kendisi. Forumun mezarında olan @Çiğdem bulmuştu ve öyle de kaldı.
Sonra ben bir güzel ban yerim, sen de reytingsiz ortada kalırsın.
Bizde bilmiyoruz, en kısa sürede gelmesini umuyoruz. İnşallah gelecek diyelim. Eminim ikiniz çok iyi anlaşırdınız birbirinizle.@çigdem ne zaman dönecek? Çok özgün birine benziyor. Kadin üye az deniliyor. Gelsin bence Eğleniriz.
Umrumda mı? Sunucu olmadan yarışma olmaz sonuçta.Sonra ben bir güzel ban yerim, sen de reytingsiz ortada kalırsın.
İyi o zaman, konularının sürünmesine razısın demek, herkesin içi geçmiş ne de olsa.Bizde bilmiyoruz, en kısa sürede gelmesini umuyoruz. İnşallah gelecek diyelim. Eminim ikiniz çok iyi anlaşırdınız birbirinizle.
Umrumda mı? Sunucu olmadan yarışma olmaz sonuçta.
Daha yarışma bile başlamadı, tanıtım konusundayız farkındaysan.İyi o zaman, konularının sürünmesine razısın demek, herkesin içi geçmiş ne de olsa.
O kadar da iddialısın yani, o zaman hafiften hafiften ben kenara çekileyim.Daha yarışma bile başlamadı, tanıtım konusundayız farkındaysan.