Farkındayım ve ben anasayfaya eklendi demedim
Değiştir artık şunu bayatladı..2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim.
Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @XanTier ve ilgili herkes
İyi olmasa Merve Özbey'i seçerdim herhalde. Hadise'den de ne korkuyormuşsun be, merak etme ısırmaz.Hadise'yi Merve Özbey'den daha iyi sanıyor @slhttnmtl
Hiç de uymadı.
Benim havam yerinde zaten böyle basitliklere gerek yok bunu göstermek için.
Korkmak mıİyi olmasa Merve Özbey'i seçerdim herhalde. Hadise'den de ne korkuyormuşsun be, merak etme ısırmaz.
Ne korkması be tir tir titremek dicektim.Korkmak mı
Sana sadece kırmızı yakışıyor. @xemrexxxDeğiştir artık şunu bayatladı..
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.Çiğdem ablamız da aramızda olacak gelecek haftalarda. Güzel haberi vereyim.
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.O kadar da iddialısın yani, o zaman hafiften hafiften ben kenara çekileyim.
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. @slhttnmtl @VeteranHadise'yi Merve Özbey'den daha iyi sanıyor @slhttnmtl
Boşuna katıldım yani...15 hafta için 17 kişi fazla bile.
Eğer değiştirmezsen oylarımı rüyanda görürsün hadi bakalım.Sana sadece kırmızı yakışıyor. @xemrexxx
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.
------
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. @slhttnmtl @Veteran
Gitmek mi istiyorsun?Boşuna katıldım yani...
Eğer değiştirirsem @Çiğdem'e olan sözümden caymış olurum, bu program onun bana emanetidir. Git Çiğdem'le konuş.Eğer değiştirmezsen oylarımı rüyanda görürsün hadi bakalım.
Umurumda değil ben son sözümü söyledim.Gitmek mi istiyorsun?
------
Eğer değiştirirsem @Çiğdem'e olan sözümden caymış olurum, bu program onun bana emanetidir. Git Çiğdem'le konuş.
@Çiğdem'e ihanet mi edelim?Umurumda değil ben son sözümü söyledim.
Onun bize ettiklerinin yanında lafı bile olmaz bunun.@Çiğdem'e ihanet mi edelim?
Ona rağmen neden onsuz yapamıyorsun o zaman? Gittiğine sevinmelisin.Onun bize ettiklerinin yanında lafı bile olmaz bunun.
Onsuz yapamadığımı kim söylemiş, keyfim gayet yerinde.Ona rağmen neden onsuz yapamıyorsun o zaman? Gittiğine sevinmelisin.
Profilindeki durumlar öyle demiyor ama.Onsuz yapamadığımı kim söylemiş, keyfim gayet yerinde.