Ben sence bugün olanlardan sonra senin bidaha bana iltifat edeceğini düşünmüş müyümdür. Şov yaptım adım egoluya çıktız şimdi de yemi yemiş oldum.Gördük, o yüzden az önce hemen yemi yuttun değil mi?
Ben sence bugün olanlardan sonra senin bidaha bana iltifat edeceğini düşünmüş müyümdür. Şov yaptım adım egoluya çıktız şimdi de yemi yemiş oldum.Gördük, o yüzden az önce hemen yemi yuttun değil mi?
Hayır Çiğdem'e güvenmiyorum.Üstümüze iyilik sağlık, yalancı mı diyorsun sen bize. @mrt-06
Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki.Ben sence bugün olanlardan sonra senin bidaha bana iltifat edeceğini düşünmüş müyümdür. Şov yaptım adım egoluya çıktız şimdi de yemi yemiş oldum.
Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık.Hayır Çiğdem'e güvenmiyorum.
Bütün sırrı bozdun, şimdi sen birisini övdüğün an bu mesajı alıntıda tutup atıcam.Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki.
O iş hala sona ermemiş mi? 😱Yok MS için yazdı ama malum olaylardan dolayı yoğunmuş, selam söyledi. Gelecek yani ama yoğunluktan dolayı aktif olamayacakmış.
Gerçekleri söylemek ne zamandır hakaret oldu?Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki.
------
Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık.
Sayemde deneyim sahibi oldun işte, şimdi gidip başkalarının üstünde deneyebilirsin.Bütün sırrı bozdun, şimdi sen birisini övdüğün an bu mesajı alıntıda tutup atıcam.
Güllünün dibisin. Gelince kıyafetlerin gibi kıpkırmızı olacaksın şimdiden söyleyeyim.Gerçekleri söylemek ne zamandır hakaret oldu?
Farelerim meydana çıkmıyor ki şöyle üstlerinde bir deney yapıyım.Sayemde deneyim sahibi oldun işte, şimdi gidip başkalarının üstünde deneyebilirsin.
O gelsin de ben morarmaya razıyım.Bu sefer gerçekten geliyor morarsın inş. @serhatt
Güllü demeye devam ettikçe beni bulamayacaksın.Sayemde deneyim sahibi oldun işte, şimdi gidip başkalarının üstünde deneyebilirsin.
------
Güllünün dibisin. Gelince kıyafetlerin gibi kıpkırmızı olacaksın şimdiden söyleyeyim.
Forum ne güne duruyor o zaman?Farelerim meydana çıkmıyor ki şöyle üstlerinde bir deney yapıyım.
Neyse ben kaçar, Deniz'İn dün bahsettiği videoyaya bakayımO gelsin de ben morarmaya razıyım.
------
Güllü demeye devam ettikçe beni bulamayacaksın.
Ayrıca Çiğdem sadece MS için geliyor zaten, normalde gelmezdi o yüzden Güllü olarak değerimizi bil.O gelsin de ben morarmaya razıyım.
------
Güllü demeye devam ettikçe beni bulamayacaksın.
Ben öyle kendi halinde takılan bir insanım, nereden reyting getiricem ki.Forum ne güne duruyor o zaman?
Çene tabii ki. @serhatt'ı geçeceksin az kala. 17k mesaja ulaşmışsın şimdiden.Ben öyle kendi halinde takılan bir insanım, nereden reyting getiricem ki.
Aslında tam da durgunlaştığım dönemlerimdeydim. Neyse onu bunu bırak da işin ucunda para varsa çuvalla reyting var. Televizyonda Masumlar Apartmanı, forumda da MS açık ara zirvede olur.Çene tabii ki. @serhatt'ı geçeceksin az kala. 17k mesaja ulaşmışsın şimdiden.
Sen kalmıştın bir tek kirlenmeyen, yapma...Neyse ben kaçar, Deniz'İn dün bahsettiği videoyaya bakayım
MS benim için bitmiştir, benden bu kadar.Ayrıca Çiğdem sadece MS için geliyor zaten, normalde gelmezdi o yüzden Güllü olarak değerimizi bil.
Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari.Aslında tam da durgunlaştığım dönemlerimdeydim. Neyse onu bunu bırak da işin ucunda para varsa çuvalla reyting var. Televizyonda Masumlar Apartmanı, forumda da MS açık ara zirvede olur.
MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor.Sen kalmıştın bir tek kirlenmeyen, yapma...
------
MS benim için bitmiştir, benden bu kadar.
Aman Fafa neymiş ki. Safiye iki bağırır çağırır al sana reyting. Gerçi burada insanlar deli gibi kaos peşine düşmüş ama benim uygulamaya bile koyduğum farklı fikirlerim var.Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari.
MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor.
Neymiş onlar, merak ettirdin şimdi.Aman Fafa neymiş ki. Safiye iki bağırır çağırır al sana reyting. Gerçi burada insanlar deli gibi kaos peşine düşmüş ama benim uygulamaya bile koyduğum farklı fikirlerim var.