eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Ben sence bugün olanlardan sonra senin bidaha bana iltifat edeceğini düşünmüş müyümdür. Şov yaptım adım egoluya çıktız şimdi de yemi yemiş oldum. :A
Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki. :A
------

Hayır Çiğdem'e güvenmiyorum. :A
Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık. :A

Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki. :A
------

Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık. :A
Gerçekleri söylemek ne zamandır hakaret oldu? :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: kerem and mrt-06
  • Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and kerem
Aslında tam da durgunlaştığım dönemlerimdeydim. :A Neyse onu bunu bırak da işin ucunda para varsa çuvalla reyting var. Televizyonda Masumlar Apartmanı, forumda da MS açık ara zirvede olur. :A
Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari. :A

Sen kalmıştın bir tek kirlenmeyen, yapma...
------

MS benim için bitmiştir, benden bu kadar. :A
MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor. :A

Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari. :A

MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor. :A
Aman Fafa neymiş ki. :A Safiye iki bağırır çağırır al sana reyting. :A Gerçi burada insanlar deli gibi kaos peşine düşmüş ama benim uygulamaya bile koyduğum farklı fikirlerim var. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem