İlk olarak profil fotoğrafımla anlattığım, sürekli yaptığım hatta arkamdan dedikodusunu yaptığın şey var.Neymiş onlar, merak ettirdin şimdi.
Başka bir şey yok ama var gibi yapalım.
İlk olarak profil fotoğrafımla anlattığım, sürekli yaptığım hatta arkamdan dedikodusunu yaptığın şey var.Neymiş onlar, merak ettirdin şimdi.
Ben saldım artık yenilere yol açmak lazım.Çene tabii ki. @serhatt'ı geçeceksin az kala. 17k mesaja ulaşmışsın şimdiden.
Kendimden başka kimseyi düşünmediğimi öğrenemedin mi daha.Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari.
MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor.
Sen bu gidişle reyting canavarına döneceksin, korkmaya başladım.İlk olarak profil fotoğrafımla anlattığım, sürekli yaptığım hatta arkamdan dedikodusunu yaptığın şey var.
Başka bir şey yok ama var gibi yapalım.
2050'ye kadar sözleşmemiz var, ömür boyu tazminat alırım.Ben saldım artık yenilere yol açmak lazım.
------
Ben saldım artık yenilere yol açmak lazım.
Kendimden başka kimseyi düşünmediğimi öğrenemedin mi daha.
Bu sezon televizyonda umduğumu bulamayınca hırs yaptım ama fazla hırs bu hale soktu. Neyse işine gelir işte.Sen bu gidişle reyting canavarına döneceksin, korkmaya başladım.
N*h alırsın. Sıkıysa al. .ssSen bu gidişle reyting canavarına döneceksin, korkmaya başladım.
------
2050'ye kadar sözleşmemiz var, ömür boyu tazminat alırım.
Bir şekilde komplo kurup finale kadar götüreceğiz seni zaten, işime yarayanlara öncelik veriyorum aramızda kalsın.Bu sezon televizyonda umduğumu bulamayınca hırs yaptım ama fazla hırs bu hale soktu. Neyse işine gelir işte.
Evini basarım. Gece gece oturduğun binaya gelir buldozerle her yeri harap ederim.N*h alırsın. Sıkıysa al. .ss
İyi iyi, o tabloda adım yazsın da insanlar unutamasın beni. Yalnız finale bırakırsan bile oradan sonrası hafif riskli gibi.Bir şekilde komplo kurup finale kadar götüreceğiz seni zaten, işime yarayanlara öncelik veriyorum aramızda kalsın.
Evini basarım. Gece gece oturduğun binaya gelir buldozerle her yeri harap ederim.
Kendini ifşa etmekten bile acizken bunları yapacak yürek ne arar sende.Bir şekilde komplo kurup finale kadar götüreceğiz seni zaten, işime yarayanlara öncelik veriyorum aramızda kalsın.
Evini basarım. Gece gece oturduğun binaya gelir buldozerle her yeri harap ederim.
Baş juriler boncukçu. Sana faydası olmaz. Rakipler ile aranda anca en fazla 2-3 puan fark olur, normal juri ise mor ve ötesi seviyorsa en büyük fark 16 puan (17 kişiyseniz ) @kerem
Yeni olması ondan daha iyi olduğunu değiştirmiyorSana sadece kırmızı yakışıyor. @xemrexxx
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.
------
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. @slhttnmtl @Veteran
Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi
Sende asosyalsin işte.Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105067
Bu yarışmayla birlikte yine eskisi gibi seveceksin işte ne güzel.Küstüm bile, hem sevdiğim falan yok eskidendi o.
Sen öyle san.Bu yarışmayla birlikte yine eskisi gibi seveceksin işte ne güzel.
Herkesin gözü önünde efsanesiniz dediğiniz gruba yüksek puanlar vermezsen art niyet ararım.Sen öyle san.
Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105067
Daha dün demişim gibi konuşma. 3 yıl geçmiş üzerinden.Herkesin gözü önünde efsanesiniz dediğiniz gruba yüksek puanlar vermezsen art niyet ararım.