eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Daha onlar da ana sayfaya eklenmedi farkındaysan. :D

İzninle, Bizim Hikaye'ye sövüyorum o zaman. :A
------

Güllü @serhatt'ın da kendisi. Forumun mezarında olan @Çiğdem bulmuştu ve öyle de kaldı. :A

@xemrexxx harikayla geçiştirmiş, ben gidip onu özelden bir rahatsız edeyim bakalım. :A

Farkındayım ve ben anasayfaya eklendi demedim :A

2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim. :Z

Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim. :Z

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım. :Z

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat
tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gifv

Korişimiz @xemrexxx
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894786985435995.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Değiştir artık şunu bayatladı.. :A

Eminim @Aserat @xemrexxx ve @serhatt kendi lakaplarını çok beğenmişlerdir. Bence de hem lakpalr hemde gidler üçünün üstüne tam uydu. :bhr:
------

Hazal Kaya sana daha çok yakışıyor. :A
Hiç de uymadı. :A
------

@xemrexxx bugün tüm harfler yanyana gelse beni tarif edemezsiniz demişti. Daha iddialı birini beklerdim. Koray'ı LGBT harfleri ifade ediyor. A

Güllü kim bilmiyorum ama resimdeki oynaklığı ile @serhatt 'a eğlenceli bir hava katmış.:A
Benim havam yerinde zaten böyle basitliklere gerek yok bunu göstermek için. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Değiştir artık şunu bayatladı.. :A
Sana sadece kırmızı yakışıyor. :A @xemrexxx

Çiğdem ablamız da aramızda olacak gelecek haftalarda. Güzel haberi vereyim. :bhr:
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini. :bhr:

Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm. :Z

O kadar da iddialısın yani, o zaman hafiften hafiften ben kenara çekileyim. :A
Bensiz yapamazsın. :A
------

Hadise'yi Merve Özbey'den daha iyi sanıyor @slhttnmtl :A
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. :A @slhttnmtl @Veteran

Sana sadece kırmızı yakışıyor. :A @xemrexxx

Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini. :bhr:

Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm. :Z

Bensiz yapamazsın. :A
------

Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık. :A @slhttnmtl @Veteran
Eğer değiştirmezsen oylarımı rüyanda görürsün hadi bakalım. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem