Farkındayım ve ben anasayfaya eklendi demedim
Değiştir artık şunu bayatladı..2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim.
![]()
![]()
Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Güllü @serhatt
![]()
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @XanTier ve ilgili herkes
İyi olmasa Merve Özbey'i seçerdim herhalde.Hadise'yi Merve Özbey'den daha iyi sanıyor @slhttnmtl![]()
Hiç de uymadı.
Benim havam yerinde zaten böyle basitliklere gerek yok bunu göstermek için.
Korkmak mıİyi olmasa Merve Özbey'i seçerdim herhalde.Hadise'den de ne korkuyormuşsun be, merak etme ısırmaz.
![]()
Ne korkması be tir tir titremek dicektim.Korkmak mı![]()
Sana sadece kırmızı yakışıyor.Değiştir artık şunu bayatladı..![]()
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.Çiğdem ablamız da aramızda olacak gelecek haftalarda. Güzel haberi vereyim.![]()
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.O kadar da iddialısın yani, o zaman hafiften hafiften ben kenara çekileyim.![]()
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık.Hadise'yi Merve Özbey'den daha iyi sanıyor @slhttnmtl![]()
Boşuna katıldım yani...15 hafta için 17 kişi fazla bile.![]()
Eğer değiştirmezsen oylarımı rüyanda görürsün hadi bakalım.Sana sadece kırmızı yakışıyor.@xemrexxx
Bu müjdeli haberi verdiğin için teşekkürler, kısa sürede bekliyoruz kendisini.
Herkes gülmüşse başarmışız demektir Güllü'cüğüm.
Bensiz yapamazsın.
------
Merve Özbey Hadise'ye göre daha yeni bir isim ama. Edis gibi 5 yıllık.@slhttnmtl @Veteran
Gitmek mi istiyorsun?Boşuna katıldım yani...
Eğer değiştirirsem @Çiğdem'e olan sözümden caymış olurum, bu program onun bana emanetidir. Git Çiğdem'le konuş.Eğer değiştirmezsen oylarımı rüyanda görürsün hadi bakalım.![]()
Umurumda değil ben son sözümü söyledim.Gitmek mi istiyorsun?
------
Eğer değiştirirsem @Çiğdem'e olan sözümden caymış olurum, bu program onun bana emanetidir. Git Çiğdem'le konuş.![]()
Onun bize ettiklerinin yanında lafı bile olmaz bunun.@Çiğdem'e ihanet mi edelim?![]()
Ona rağmen neden onsuz yapamıyorsun o zaman? Gittiğine sevinmelisin.Onun bize ettiklerinin yanında lafı bile olmaz bunun.![]()
Onsuz yapamadığımı kim söylemiş, keyfim gayet yerinde.Ona rağmen neden onsuz yapamıyorsun o zaman? Gittiğine sevinmelisin.![]()
Profilindeki durumlar öyle demiyor ama.Onsuz yapamadığımı kim söylemiş, keyfim gayet yerinde.![]()