eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yasemin gerekli tepkiyi vermiş. "Manyak" :A

Adımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların. :A

Zilli sana benzer be. :A
Rahmetli @harun, @Maskeli Fedai @kerem @cookies le neler neler yaşadın herkes biliyor

En son @destere ye de sürtününce @Çiğdem ablan videoda 2:10 da başlayan cezayı vermişti sana cezayı da @mrt-06 uygulamıştı :A @Dosi @Angelica @dreamy falan hep şahitti :A

Rahmetli @harun, @Maskeli Fedai @kerem @cookies le neler neler yaşadın herkes biliyor

En son @destere ye de sürtününce @Çiğdem ablan videoda 2:10 da başlayan cezayı vermişti sana cezayı da @mrt-06 uygulamıştı :A @Dosi @Angelica @dreamy falan hep şahitti :A

Korişcim @cehennet Irmakcım sana gereken cevabı vermiş :A :A

Dizinin en mide bulandırıcı karakteriydi bu yobaz. Şahuban Sultan gerekli dersi verip defetti başımızdan iblisi.:A

YALANLARIN KARŞISINDA: :A

E5uAqToWYAECpmA.jpg

İyi iyi, o tabloda adım yazsın da insanlar unutamasın beni. :A Yalnız finale bırakırsan bile oradan sonrası hafif riskli gibi. :A
------

@kerem 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

Karşı taraf kaosu devreye soktu, işimiz zor. :A Gerçi biz daha başlamadık bile ama olsun. :A

Çok şükür her şey geçti, sevgi yumağı oldular şimdi. :A
Final için iddialı şarkın yok mu? :A

Kendini ifşa etmekten bile acizken bunları yapacak yürek ne arar sende. :A
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi. :A
------

Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 105067
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------

@kerem @serhatt'ı programa karşı küstürme lütfen. Kendisi Mor ve Ötesi fanı ve benim garanti tam puanım, kaybetmek istemem. :(
Baş juriler boncukçu. Sana faydası olmaz. Rakipler ile aranda anca en fazla 2-3 puan fark olur, normal juri ise mor ve ötesi seviyorsa en büyük fark 16 puan (17 kişiyseniz :A ) @kerem
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü. :A

------

------

Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü. :A
Bir tek @xemrexxx gıcıklık yapmak ister :A senden ve diğerlerinden pek hayır gelmez :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and kerem
Ben sunucu olarak zaten öyle çok çok düşük vermem de, belki arada sürpriz yapabilirim. @serhatt da geçen sezonlar baya acımasızdı @xemrexxx gibi. @Aserat'ın oylarını merak ediyorum asıl. :A
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek :A eskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek :A eskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle :A
Sunucu öyle olmalı sanki ama ya, dah objektif görünmesi için. Kimseye de kıyamıyorum birde. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

------

------

Senin hırsın benimkinin yanında bir toz zerresi. :A
Ben sunucu olarak zaten öyle çok çok düşük vermem de, belki arada sürpriz yapabilirim. @serhatt da geçen sezonlar baya acımasızdı @xemrexxx gibi. @Aserat'ın oylarını merak ediyorum asıl. :A
Bu sezon yer almadığım için kim ne yaparsa yapsın, benden sonrası tufan. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and kerem