Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidirSende asosyalsin işte.![]()
Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidirSende asosyalsin işte.![]()
Bu hayatı yaşıyorum ben nesi kötü.Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidir![]()
Adımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların.
Yasemin gerekli tepkiyi vermiş. "Manyak"![]()
Rahmetli @harun, @Maskeli Fedai @kerem @cookies le neler neler yaşadın herkes biliyorAdımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların.
Zilli sana benzer be.![]()
İzledin mi çok tatlı değil miNeyse ben kaçar, Deniz'İn dün bahsettiği videoyaya bakayım![]()
Sen yarışıyor musun ona göre şike komisyonu kurucaz'İzledin mi çok tatlı değil mi![]()
Dizinin en mide bulandırıcı karakteriydi bu yobaz. Şahuban Sultan gerekli dersi verip defetti başımızdan iblisi.![]()
Yarışıyorum Merve ÖzbeySen yarışıyor musun ona göre şike komisyonu kurucaz'![]()
Final için iddialı şarkın yok mu?İyi iyi, o tabloda adım yazsın da insanlar unutamasın beni.Yalnız finale bırakırsan bile oradan sonrası hafif riskli gibi.
------
@kerem 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
Karşı taraf kaosu devreye soktu, işimiz zor.Gerçi biz daha başlamadık bile ama olsun.
Çok şükür her şey geçti, sevgi yumağı oldular şimdi.![]()
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.Kendini ifşa etmekten bile acizken bunları yapacak yürek ne arar sende.![]()
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105067
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.Baş juriler boncukçu. Sana faydası olmaz. Rakipler ile aranda anca en fazla 2-3 puan fark olur, normal juri ise mor ve ötesi seviyorsa en büyük fark 16 puan (17 kişiyseniz) @kerem
Bir tek @xemrexxx gıcıklık yapmak isterFinal için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.![]()
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek
Sunucu öyle olmalı sanki ama ya, dah objektif görünmesi için. Kimseye de kıyamıyorum birde.Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermekeskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle
![]()
Senin hırsın benimkinin yanında bir toz zerresi.Final için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.![]()
Bu sezon yer almadığım için kim ne yaparsa yapsın, benden sonrası tufan.