Bundan sonrası yok kiSertab'la katılsaydın 1. olurdun.
Bundan sonrası yok kiSertab'la katılsaydın 1. olurdun.
Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok@Forumdash
Bu arada etiketinide söküp almışlar alamancının normalde bir 3 ay daha kalması lazımdı yeni şampiyona kadar@sokak sanati
Hhaha evet abicim sen MS e pek denk gelemiyorsun çünkü senin yoklunda oluyor : F Geçen ekimde destere foruma erken geldi puanlarını yolladı millet bu nerden hortladı diye taşa tuttu biziHee bunlar ayrı ayrımıydı
15.Bundan sonrası yok kiKaç şarkısıyla yariştin gerçekten
Gene hortlarsa bu sefer bırakmayınHhaha evet abicim sen MS e pek denk gelemiyorsun çünkü senin yoklunda oluyor : F Geçen ekimde destere foruma erken geldi puanlarını yolladı millet bu nerden hortladı diye taşa tuttu bizi@kerem
Seninkinde forumun admini kış uykusuna daldı desek daha iyi olur.Benimkiler 1 yıl kalmıştı. Artık etiket koyacak yer kalmamıştı profilde. Kişiye göre muamele demekki@kerem
Hhaha evet abicim sen MS e pek denk gelemiyorsun çünkü senin yoklunda oluyor : F Geçen ekimde destere foruma erken geldi puanlarını yolladı millet bu nerden hortladı diye taşa tuttu bizi@kerem
Gene hortlarsa bu sefer bırakmayın
2. hafta elenmenden belli.Euvisiondan sonrası yok bende
Aa magazin haberi vardı geçenlerde acsanız mı acaba@Çiğdem Burcu Güneş sertab beni kıskanırdı filan demiş
Euvisiondan sonrası yok bende
Aa magazin haberi vardı geçenlerde acsanız mı acaba@Çiğdem Burcu Güneş sertab beni kıskanırdı filan demiş
Sertabla Burcuyu karıştıran çok oluyordu tip olarakta şarkılar dısında2. hafta elenmenden belli.
Hande-Demet gibi her hafta magazine çıkıp gündem olma çabasında biri olmadığı için benide şaşırtan bir haber oldu açıkçası.
Sertab Handeme de engel omaya filan çalişmiş zamanında2. hafta elenmenden belli.
Hande-Demet gibi her hafta magazine çıkıp gündem olma çabasında biri olmadığı için benide şaşırtan bir haber oldu açıkçası.
Hayır bee sertabın huyu demekSertabla Burcuyu karıştıran çok oluyordu tip olarakta şarkılar dısındaBelki ona latife etmiştir kadıncağız
Normalde ben bu etiketi bundan al başkasına ver demedikçe karışan olmuyordu admin senin şampiyonluğunu yediremeyip sökmüş bence malum erken elenmişti NazanlaSeninkinde forumun admini kış uykusuna daldı desek daha iyi olur.
Hem forum yenilenince etiket bi' daha güzel durdu, sen onu kendinde göremedin maalesef.
Gitmeden Şampiyon olmama çok destek vermişti rahmetli. Özledim gerçekten.
Kadın şarkıcı yarıştırmanın şansıydı alamancıdaGene hortlarsa bu sefer bırakmayın
Yoo, baya çeyrek finalo gördü Kenan Doğulu'yla.Normalde ben bu etiketi bundan al başkasına ver demedikçe karışan olmuyordu admin senin şampiyonluğunu yediremeyip sökmüş bence malum erken elenmişti Nazanla@sokak sanati
Sertabla Burcuyu karıştıran çok oluyordu tip olarakta şarkılar dısındaBelki ona latife etmiştir kadıncağız
Eurovision'u kazanan tek şarkıcı olduğu için kiskananlari çok doğal olarak. O yüzden Sertab haklı.Sertab Handeme de engel omaya filan çalişmiş zamanındaHaset seninki ne kadar kızarsan da bozarsan da@Çiğdem
Aaa Kenanlamı bu sezondu benim aklım Nazanlı sezonuna gitmişYoo, baya çeyrek finalo gördü Kenan Doğulu'yla.
Senin devreler iyice yandı.
Eurovision'u kazanan tek şarkıcı olduğu için kiskananlari çok doğal olarak. O yüzden Sertab haklı.
Sertabıda severim ama Burcunun gerçekten hakkı çok yenildi kıymeti bilinmedi hiç Sertablar Handeler kadar popüler olamadı medyada önemli aslında istemediklerini geri planda bıraktırıyorlar halkın gözündeSertab Handeme de engel omaya filan çalişmiş zamanındaHaset seninki ne kadar kızarsan da bozarsan da@Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?