eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Ben bu ulkeye tasininca buraya kalite geldi kalite. 3 yilda neler yapim neler. Herkes beni kousuyor dermisim.

Zaten Türkiye'den tasininca ülke bensiz cöktü. Suan son demlerinizi yasiyorsunuz.
@Çiğdem-

ziyaaaaaaaa

atma ziya yakında almanyada aslan avına çıktığınıda söyler bu alamancı? @Çiğdem-

Ajandama bakmam lazım, takvimim uygunsa katılırım, uygun değilse jüri olarak destek veririm
takvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonra
takviminde aramızdaki oylamaya dahil
evet ikiye bir kaybettin bize göre uygunmuş takviminde sorun yok katılmak zorundasın yarışmaya

Çok beklersin. Biz Türkiye hükümeti kadar düşmedik. Dünya'nın temel taşıyız, asla seviyemizi düşürmeyiz.
Kıskananlar çatlasın.

Canım Deutschland'ım.
@Çiğdem- @xemrexxx

burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ?

benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz

sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış

almanlarsa kendilerine dötland diyormuş

eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım

Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.

Çok beklersin. Biz Türkiye hükümeti kadar düşmedik. Dünya'nın temel taşıyız, asla seviyemizi düşürmeyiz.
Kıskananlar çatlasın.

Canım Deutschland'ım.
@Çiğdem- @xemrexxx
Sana bizim köyden bir inek verelim Kemal Sunal gibi gidip Alamanyayı fet et @kerem i emrine al @destere

Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.
herkesin diline düşmüşsünüz rezil olmuşsunuz birde bununla övünüyorsun alamancı lanet olsun sana