Hahah aa zaten @Harunnn60 1 ay ara verince diziyi erteledik @MasacRE- ile ama şimdi dönüş yapmaya üşeniyorum
Attı sizi bi çukura debeleniyorsunuzHahah aa zaten @Harunnn60 1 ay ara verince diziyi erteledik @MasacRE- ile ama şimdi dönüş yapmaya üşeniyorumYarından sonra başlayacam tekrar inş
bir 6 ay daha beklerseniz kesin yetişiriz@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @Forumdash
Kaç aydır 6.Bölümdeyiz @Harunnn60 @MasacRE- ile yani bize yetişirsiniz bir başlasanız biz 7.bölüme geçene kadar
Ben diziyi 2 ay önce bitirdim bile@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @Forumdash
Kaç aydır 6.Bölümdeyiz @Harunnn60 @MasacRE- ile yani bize yetişirsiniz bir başlasanız biz 7.bölüme geçene kadar
Karen falan hikaye. Başrolde Agent Madina hanım kızımız var insanın suç işleyesi geliyor.bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalakordan kıl kaptım herife o yüzden izlemek içimden gelmiyor
bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararkiçekilecek çile değil valla
Yüzündeki o beyaz sıvı ne la?
fotoşop falan diyelim bariYüzündeki o beyaz sıvı ne la?
Eskiden bu tür fanteziler yazılı basın üzerinde uygulanırdı (dergi, gazete vs.) teknoloji geliştikçe insanlar türlü fantezilerini halka açıyor demek kifotoşop falan diyelim barideyyusun biri kendince ulaşamadığı ciğeri mundar etmeye çalışmış sanırımyoksa kızda bir kabahat olduğunu sanmam
hem sen dark ı bitirdinmiki bana punisgher tavsiye ediyorsunEskiden bu tür fanteziler yazılı basın üzerinde uygulanırdı (dergi, gazete vs.) teknoloji geliştikçe insanlar türlü fantezilerini halka açıyor demek kiEnteresan
La dizi izleyecek vakit bulamıyom izlesem Black Mirror izleyecem zatenhem sen dark ı bitirdinmiki bana punisgher tavsiye ediyorsun
İnşallah temennimiz
bu arada bıldır geçen yıl anlamındaymışİnşallah temennimiz
Bi de ''bıngıl'' var konumuzla pek alakası yok ama neysebu arada bıldır geçen yıl anlamındaymışyani önümüzdeki bıldır lafı mantıken pek doğru değilmiş
Ben diziyi 2 ay önce bitirdim bile
Karen falan hikaye. Başrolde Agent Madina hanım kızımız var insanın suç işleyesi geliyor.Pek de minyon tipli ele avuca gelen bir ablamızKesinlikle başlamalısın aksiyona doyarsın her anlamda
Bir @Doğu kadar bile olamadın bebir 6 ay daha beklerseniz kesin yetişiriz
sen nerden keşfettin
Yakıştıramadım yalnız bir bayana öyle yazmanasen nerden keşfettinhem o mesaj kurallara aykırı olmamakla birlikte görsel açıdan forumun asaletini rencide edecek türden bişeydi silmek her zaman en iyisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?