- Reaksiyon puanı
- 59,837
- Puanı
- 1,060
Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..bir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor![]()
Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..bir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor![]()
niye la grup seni arasına almıyorki uzaktan seyrediyorsun aksiyonuha o dediğin olay olsa bizide ortama çekmeye çalışsaydılar bende oyumu çekerdim
ama biz sadece seyirciyiz
![]()
Seyretmesi de zevkli değil hani diğerinde en azından deniz martı falan var.![]()
la sonunda kıvıracağını başta söylesen bu kadar dil dökmezdikneyse sen bildiğin gibi yap nasıl olsa diğer survivor yaklaşıyor başkanlık yetkilerimle dönüşüm muhteşem olacak
bende orda bildiğim gibi yapıcam
![]()
yo görmedim ??Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..
ikili konuşmuşsun.
dosin sana hayrandosi'me kıyamam ben![]()
benimle @sokak sanati ile aramız iyi. bir oy sonuc için sempatiye gerek yokkesinlikle demez hatta sana olan sempatisi daha çok artacaktır gerçi evlat olsan seviilmezsin ama buna rağmen daha bir sempatik bakabilecekler sana![]()
üstüste iki mesajıma cevap vermişsin içinde numunelik tek güzel bir cevap yok acayip sinirlendimsuan yine öyle bir anki kopuk kopuk cevaplar veriyorum. detayli bakamiyorum
ikili konuşmuşsun.
ben zaten dün kendisine banlanmak istediğimi demiştim
dosin sana hayran
benimle @sokak sanati ile aramız iyi. bir oy sonuc için sempatiye gerek yok
benimde az önce batirdigin mesajlari görmemezlikten geldiğim gibiüstüste iki mesajıma cevap vermişsin içinde numunelik tek güzel bir cevap yok acayip sinirlendimama belli etmiyorum sinirimi içime atıyorum
![]()
ama bu derin dondurucudan çıkmış soğuk mesajları yazdığına göre pekde görmemezlikten gelmemişsinbenimde az önce batirdigin mesajlari görmemezlikten geldiğim gibi![]()
yok ya . bende cocuklar var yatak kavgasi yapip durdular oyüzden konsantreli cevaplar yazamadimama bu derin dondurucudan çıkmış soğuk mesajları yazdığına göre pekde görmemezlikten gelmemişsinsadece tepkini ertelemişsin gibi bir durum sözkonusu
![]()
zaten bana inat gıcıklık yapmasan şarkıyı seveceğine emindim@destere senin gruba baktım şarkı harikaymış.
ben hala son dakika bakacağım.
normal sartlarda sadece Ismail YK seçerim ama duruma bakacağım
Hangisine kullanayım.zaten bana inat gıcıklık yapmasan şarkıyı seveceğine emindimeşitliği sağladık senle
@Harunnn60 karpuzunu bekliyorum onun oyuylada öne geçeceğiz
![]()
gece yolcularına oy kullanacaksın ve emre altuğa kesinlikle oy vermeyeceksinHangisine kullanayım.![]()
merakla bekliyorumŞuan zor 1 2 saate belki inceleyebilirim.![]()
Ben normalde burayı zaten incelerdim şarkıları dinleyip nostalji yolculuğuna çıkardım da son zamandaki yoğunluk burayı da vurdu. Pek ilgilenemedim.
gece yolcularına oy kullanacaksın ve emre altuğa kesinlikle oy vermeyeceksin![]()
Hadi anket bitmeden bak @Harunnn60Hangisine kullanayım.![]()