Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..bir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor
Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..bir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor
niye la grup seni arasına almıyorki uzaktan seyrediyorsun aksiyonu ha o dediğin olay olsa bizide ortama çekmeye çalışsaydılar bende oyumu çekerdim ama biz sadece seyirciyiz
Seyretmesi de zevkli değil hani diğerinde en azından deniz martı falan var.
la sonunda kıvıracağını başta söylesen bu kadar dil dökmezdik neyse sen bildiğin gibi yap nasıl olsa diğer survivor yaklaşıyor başkanlık yetkilerimle dönüşüm muhteşem olacak bende orda bildiğim gibi yapıcam
yo görmedim ??Bir de dosi'me kıyamam ben demiştim, görmedin sanırım..
ikili konuşmuşsun.ne kadar itici bir mesaj @Bully nin yerinde olsam seni banlardım
dosin sana hayrandosi'me kıyamam ben
benimle @sokak sanati ile aramız iyi. bir oy sonuc için sempatiye gerek yokkesinlikle demez hatta sana olan sempatisi daha çok artacaktır gerçi evlat olsan seviilmezsin ama buna rağmen daha bir sempatik bakabilecekler sana
üstüste iki mesajıma cevap vermişsin içinde numunelik tek güzel bir cevap yok acayip sinirlendim ama belli etmiyorum sinirimi içime atıyorumsuan yine öyle bir anki kopuk kopuk cevaplar veriyorum. detayli bakamiyorum
ikili konuşmuşsun.
ben zaten dün kendisine banlanmak istediğimi demiştim
dosin sana hayran
benimle @sokak sanati ile aramız iyi. bir oy sonuc için sempatiye gerek yok
benimde az önce batirdigin mesajlari görmemezlikten geldiğim gibiüstüste iki mesajıma cevap vermişsin içinde numunelik tek güzel bir cevap yok acayip sinirlendim ama belli etmiyorum sinirimi içime atıyorum
ama bu derin dondurucudan çıkmış soğuk mesajları yazdığına göre pekde görmemezlikten gelmemişsin sadece tepkini ertelemişsin gibi bir durum sözkonusubenimde az önce batirdigin mesajlari görmemezlikten geldiğim gibi
yok ya . bende cocuklar var yatak kavgasi yapip durdular oyüzden konsantreli cevaplar yazamadimama bu derin dondurucudan çıkmış soğuk mesajları yazdığına göre pekde görmemezlikten gelmemişsin sadece tepkini ertelemişsin gibi bir durum sözkonusu
zaten bana inat gıcıklık yapmasan şarkıyı seveceğine emindim eşitliği sağladık senle @Harunnn60 karpuzunu bekliyorum onun oyuylada öne geçeceğiz@destere senin gruba baktım şarkı harikaymış.
ben hala son dakika bakacağım.
normal sartlarda sadece Ismail YK seçerim ama duruma bakacağım
Hangisine kullanayım.zaten bana inat gıcıklık yapmasan şarkıyı seveceğine emindim eşitliği sağladık senle @Harunnn60 karpuzunu bekliyorum onun oyuylada öne geçeceğiz
gece yolcularına oy kullanacaksın ve emre altuğa kesinlikle oy vermeyeceksinHangisine kullanayım.
merakla bekliyorumŞuan zor 1 2 saate belki inceleyebilirim.
Ben normalde burayı zaten incelerdim şarkıları dinleyip nostalji yolculuğuna çıkardım da son zamandaki yoğunluk burayı da vurdu. Pek ilgilenemedim.merakla bekliyorum
@Çiğdem- bak sana bir juri daha ayarladım
gece yolcularına oy kullanacaksın ve emre altuğa kesinlikle oy vermeyeceksin
Hadi anket bitmeden bak @Harunnn60 nasıl oylayacağın hakkında @destere talimatları vermiş zaten ayollHangisine kullanayım.