Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
hhahah hayır kötü değil hiçte bile :F zaten bu yıl 2 tane seçecektik yılın şarkılarından gülşen ile gece yolcularını seviyorsun emre altuğda geldi ama part 1 de emreyide tutuyordun sen sonucta kısaca tuttuğun kişiler geldi ayoll :A :A :A
hayır çok yanlış tercihte bulunuyor arkadaşlar .. hanı tamam şu isim hakediyor ama biz eşitliği bozmayalım her iki isme oy verelim diyerek haketmeyenide hakedenin zaferine ortak ediyorlar :) bunlar hep @Bully nin oyunları kaybedeceğini anlayınca kardeşçe bitsin kaos olmasın diyerek jüriyi baskı altına aldı :)

hayır çok yanlış tercihte bulunuyor arkadaşlar .. hanı tamam şu isim hakediyor ama biz eşitliği bozmayalım her iki isme oy verelim diyerek haketmeyenide hakedenin zaferine ortak ediyorlar :) bunlar hep @Bully nin oyunları kaybedeceğini anlayınca kardeşçe bitsin kaos olmasın diyerek jüriyi baskı altına aldı :)
hahahah bu durumdan en çok sunucu olarak ben memnun kaldım ayoll reytinglerimiz çok iyi geçti :Z:Z:Z

Yeni bölüm yarın gelecek birkaç yeni değişiklik var onu duyurucam :Z

Bundan sonra videolar ayrı ayrı değil tek videoda oynatma listesinde olacak @OzaN gibi dinlemekte zorluk oluyor diye gelen eleştirileri dikkate aldım rahat dinlemeniz için yani her şarkıdan bilgi vermeyecez artık ama ödül almış şarkıları belirtecez :A

Artık 18 şarkı paylaşacaz anket seçeneklerinin en fazla 18 olduğu için anket dışında şarkı kalmamış olacak :F

2005 yılıda 2004 gibi part 1-part 2 şeklinde olacak yarın 18 şarkılık part 1 gelecek anket bitince 18 şarkılık part 2 gelecek toplamda 36 şarkı paylaşmış olacaz :Z

2006 Yılı ile birlikte her bölüm 18 hit şarkı paylaşılacak :Z

@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @MasacRE- @kevinspacey @dreamy

Yeni bölüm yarın gelecek birkaç yeni değişiklik var onu duyurucam :Z

Bundan sonra videolar ayrı ayrı değil tek videoda oynatma listesinde olacak @OzaN gibi dinlemekte zorluk oluyor diye gelen eleştirileri dikkate aldım rahat dinlemeniz için yani her şarkıdan bilgi vermeyecez artık ama ödül almış şarkıları belirtecez :A

Artık 18 şarkı paylaşacaz anket seçeneklerinin en fazla 18 olduğu için anket dışında şarkı kalmamış olacak :F

2005 yılıda 2004 gibi part 1-part 2 şeklinde olacak yarın 18 şarkılık part 1 gelecek anket bitince 18 şarkılık part 2 gelecek toplamda 36 şarkı paylaşmış olacaz :Z

2006 Yılı ile birlikte her bölüm 18 hit şarkı paylaşılacak :Z

@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @MasacRE- @kevinspacey @dreamy

o yıllara ait yabancı popçuların şarkısınıda isteriz :)

ama sevdim şarkıyı bunlardan oluşan bir yılla gel bu sefer :)
hhahah birazdan 2005 yılının part 1 gelecek :F

senin isteğin üzerine şöyle birşey yapabilirim türkiyeye damga vurmuş 18 yabancı şarkıdan oluşan tek bölümlük bir özel bölüm ayarlayabilirim türkiyede dinlenmiş olanlardan yukardakı şarkı gibi :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan