Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
daha @MEnes kullanmadi . ismail Yk ya tek verir :D
@Doğu ilede küslük süremiz bitti oda şimdi hepsini geri alıp tek ismail yk seçer :D
yani benimkisi sadece bir umut ha Umut demişken @sokak sanati baskılardan bunaldığını demişti ama aslında tek Ismail YK ya oy verecektim demişti. hala vakit var değiştirmeye :A

İrrite oluyorum ondan.:(

şarkıların bir çoğunu dinlerdim hep gökhan özen ismail yk emre altuğ falan dinlerdim ya
yine geldi akustik fanı:) bir kaç gün geç gelsen olmazmıydı batıracaksın anketi :)

gece yolcularına oy atmasan saçlarını yolarım bundan sonra her yarışmada elenmen için her tür şirretliği yaparım haberin olsun :)

@turkuazz gece yolcularına oy vermeyi unutma :)

@MEnes allah seni davul etsin :)

yine geldi akustik fanı:) bir kaç gün geç gelsen olmazmıydı batıracaksın anketi :)

gece yolcularına oy atmasan saçlarını yolarım bundan sonra her yarışmada elenmen için her tür şirretliği yaparım haberin olsun :)

@turkuazz gece yolcularına oy vermeyi unutma :)

@MEnes allah seni davul etsin :)
La 2 gündür manyak gibi anime izliyorum çok değişik bi moda girdim. :A Dün 20 bölüm izledim bugün kalan 5 bölümünü bitirdim. Akşam ise yenisine başladım onun da 10 bölümünü izledim. Durduramıyorum kendimi. :A

@Bully burayı unutma :A
ben yarını bekleyecem. unutursamda yapacak birşey yok :A
yanliz bizde saat sorunu var. kaçta bitiyor oylama ? bende 14.51 gösteriyor ama farklı biliyorum

@Bully burayı unutma :A
ben yarını bekleyecem. unutursamda yapacak birşey yok :A
yanliz bizde saat sorunu var. kaçta bitiyor oylama ? bende 14.51 gösteriyor ama farklı biliyorum
Oyunu geri çek mi diyorsun yani :A

Valla saat işini ben de çözemedim, bizim bilgisayarların saati 1 saat geri gösteriyor. Bu sene saatler geri alınmadı ama cihazlar otomatikman geri almış :D

Valla saat işini ben de çözemedim, bizim bilgisayarların saati 1 saat geri gösteriyor. Bu sene saatler geri alınmadı ama cihazlar otomatikman geri almış :D
bari bilgisayarinkini de :D ne gösteriyor seninki.
Kutlama konunda sordum görmedin nezamam yatiyon yada yatiyoz desek daha doğru sanki:A

@MasacRE- Emreyi sevmediği sinyalini vermisti oda son dakika yollayacak oyüzden iyi düşün :A

aaa ben oy değiştirmeyi yanlıs kişiye atan olur yada görmediği kişi olur diye koyuyorum @destere ile sen şeytanlık yapıp sonuna göre değiştirin diye değil ayoll :A

art niyetiniz tespit edilirse oy değiştirme diğer yıllar kalkar sizin yüzünüzden diğer yıllarımızda özgürlüğümüz kısıtlanır modern bir ülke olamayız ayoll :A :A :A

bari bilgisayarinkini de :D ne gösteriyor seninki.
Kutlama konunda sordum görmedin nezamam yatiyon yada yatiyoz desek daha doğru sanki:A

@MasacRE- Emreyi sevmediği sinyalini vermisti oda son dakika yollayacak oyüzden iyi düşün :A
Bilgisayardaki 01:12 gösteriyor şu an :D

Doğrudur görmemiş olabilirim, çok mesaj yazmaktan yoruldum bugün :A Uyumak gerek aslında hemen :D

@MasacRE- Emre Altuğ'a da oy atacam dedi, içim rahat o konuda :A

aaa ben oy değiştirmeyi yanlıs kişiye atan olur yada görmediği kişi olur diye koyuyorum @destere ile sen şeytanlık yapıp sonuna göre değiştirin diye değil ayoll :A

art niyetiniz tespit edilirse oy değiştirme diğer yıllar kalkar sizin yüzünüzden diğer yıllarımızda özgürlüğümüz kısıtlanır modern bir ülke olamayız ayoll :A :A :A
Harun sırf destere istedi diye sadece Gece Yolcuları'na attı, onu napacaz peki :D Belki Emre'ye de oy atacaktı çocuk :A

Ben istesem Yalın'ı da Gülşen'le birlikte şampiyon yapardım, ama Harun'un bugünkü hareketinden rahatsız oldum bu yüzden bu sefer naparım bilemiyorum :A

Doğrudur görmemiş olabilirim, çok mesaj yazmaktan yoruldum bugün :A Uyumak gerek aslında hemen :D

ya bu son soruşum :A anlasildi uyku vaktin baya geçmis.
oylamanin saati nezaman bitecek ne gösteriyor sende ufff anlamadin

Harun sırf destere istedi diye sadece Gece Yolcuları'na attı, onu napacaz peki :D Belki Emre'ye de oy atacaktı çocuk :A

Ben istesem Yalın'ı da Gülşen'le birlikte şampiyon yapardım, ama Harun'un bugünkü hareketinden rahatsız oldum bu yüzden bu sefer naparım bilemiyorum :A
Ayy ona bakarsan @mrt-06 nın oyu unut benide olması gerekiyordu :A :A :A

2 şarkıda güzel zate n ayoll kim kazaırsa kazansın :A :A :A

La 2 gündür manyak gibi anime izliyorum çok değişik bi moda girdim. :A Dün 20 bölüm izledim bugün kalan 5 bölümünü bitirdim. Akşam ise yenisine başladım onun da 10 bölümünü izledim. Durduramıyorum kendimi. :A
animelerle pek aram yok benim ciddi gelmiyorlar nedense :)
gece yolcularına oy ver tekrar dönüş yaparsın animelere :)

Birkaç saat sonra kullanırım. Ben zirvedeki iki isme de vermeyi düşünüyorum :A Onların dışında da oy atacaklarım olur ama pek bir etkisi olmayacak tabi :D
bendemi aynısını yapsam ?
@destere ikisinede oy versek memnun olmaz kesin :)
ikisinede vermesem aynı hesap :D