Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Ben normalde burayı zaten incelerdim şarkıları dinleyip nostalji yolculuğuna çıkardım da son zamandaki yoğunluk burayı da vurdu. Pek ilgilenemedim. :A
yarın anket bitiyor 2004 yılının part 1 kaçırdınız bari part 2 kaçırmayın ayoll @MasacRE- sanada diyorum @Doğu dan örnek alıp utanın inş :A :A :A

@MEnes burda oy kullanda benimde kararsızlığım bir şekil alsın :A
@Bully ile @destere arasında kaldım ben :D
gece yolcularını beğenmiştin diğer şarkıyı sevmemiştin zaten o yüzden arada kalma gibi bir durum yaşamaman lazım :) hem bize oy vermeyeceksin şarkıya oy vereceksin :)

Hadi anket bitmeden bak @Harunnn60 :F nasıl oylayacağın hakkında @destere talimatları vermiş zaten ayoll :A :A :A
@Harunnn60 da hala oy vermemiş:)

insanın işi düşünce ne kadarda naza çekiyor lady gaga :)

Part 1'i kaçırmadım ben son gün oy attım bunda da öyle yaparım muhtemelen :A
gece yolcularına oy atacaksın unutma :)

geç olsada oy göndermeyi başardın helal olsun :) şimdi eşitliği yakaladık :) @dosimosi ve @MasacRE- nin oylarıyla öne geçmeyi planlıyoruz :)

Emre Altuğ ile Gece Yolcuları arasında 9-9'luk eşitlik varmış demek :A Emre Altuğ'u hiç sevmem ama bu şarkısı da çok güzel hakkını vermek lazım :D Ben en iyisi ikisine de oy atayım kardeş kardeş birinci olsunlar :A

Emre Altuğ ile Gece Yolcuları arasında 9-9'luk eşitlik varmış demek :A Emre Altuğ'u hiç sevmem ama bu şarkısı da çok güzel hakkını vermek lazım :D Ben en iyisi ikisine de oy atayım kardeş kardeş birinci olsunlar :A
eşitlik işimize yaramıyor gece yolcularına oy at en iyisi:) vijdanen çok rahatsız hissedeceksen bir dahaki oylamada emre altur kazmasına oy atıp gönlünü alırsın oğlanın :)

eşitlik işimize yaramıyor gece yolcularına oy at en iyisi:) vijdanen çok rahatsız hissedeceksen bir dahaki oylamada emre altur kazmasına oy atıp gönlünü alırsın oğlanın :)

Emre Altuğ kazmasına başka zaman oy atacağımı sanmıyorum :A O değil de Gece Yolcuları'nın önde olması şaşırttı beni bu forum sevmezdi böyle şarkıları genelde abidik gubidik pop şarkılarını birinci yaparlardı hep :A

Emre Altuğ kazmasına başka zaman oy atacağımı sanmıyorum :A O değil de Gece Yolcuları'nın önde olması şaşırttı beni bu forum sevmezdi böyle şarkıları genelde abidik gubidik pop şarkılarını birinci yaparlardı hep :A
forum yine abudik gubudik ama ben oyları arttırmak için kaç gündür insan üstü bir çaba gösteriyorum :) benim çabalarımı pas geçme :) şimdi @dosimosi ile @Harunnn60 u kendi haline bıraksaydım kimbilir gidip hangi gereksize oy atacaklardı:) sen kendin bile arada kaldım deyip kalitesize doğru meyilleneceksin nerdeyse :)

geç olsada oy göndermeyi başardın helal olsun :) şimdi eşitliği yakaladık :) @dosimosi ve @MasacRE- nin oylarıyla öne geçmeyi planlıyoruz :)
@vadikızı ismail Yk ya oy ver :A

gece yolcularını beğenmiştin diğer şarkıyı sevmemiştin zaten o yüzden arada kalma gibi bir durum yaşamaman lazım :) hem bize oy vermeyeceksin şarkıya oy vereceksin :)

@Harunnn60 da hala oy vermemiş:)

insanın işi düşünce ne kadarda naza çekiyor lady gaga :)

gece yolcularına oy atacaksın unutma :)
evet gece yolcularini beğendimde Emreye kötü demedimki oda iyi :A
baya çabalıyorsun bu iyi @Bully orali olmuyor ilgilenmiyor Emre ile :D

@vadikızı ismail Yk ya oy ver :A

evet gece yolcularini beğendimde Emreye kötü demedimki oda iyi :A
baya çabalıyorsun bu iyi @Bully orali olmuyor ilgilenmiyor Emre ile :D
Harun'un şikeli oyuna karşı ben de boş durmayacağım elbet :A

@MEnes burda oy kullanda benimde kararsızlığım bir şekil alsın :A
@Bully ile @destere arasında kaldım ben :D
Zevkine göre oyla işte arkadaşım, Gece Yolcuları'nı beğenmişsin zaten, oy verme desem oy vermeyecek misin yani :A Emre Altuğ'a destek at da gerisi önemli değil :A

Harun'un şikeli oyuna karşı ben de boş durmayacağım elbet :A

Zevkine göre oyla işte arkadaşım, Gece Yolcuları'nı beğenmişsin zaten, oy verme desem oy vermeyecek misin yani :A Emre Altuğ'a destek at da gerisi önemli değil :A
bakalım ben ne yapacam. bi bakarsın ismail yk kazanır :A

@vadikızı gece yolcularinada vermis :F
@MasacRE- daha oylamayan yoksa bu iş bizde biter :A
ama @Bully birseyler yapacak belli

daha @MEnes kullanmadi . ismail Yk ya tek verir :D
@Doğu ilede küslük süremiz bitti oda şimdi hepsini geri alıp tek ismail yk seçer :D
yani benimkisi sadece bir umut ha Umut demişken @sokak sanati baskılardan bunaldığını demişti ama aslında tek Ismail YK ya oy verecektim demişti. hala vakit var değiştirmeye :A