- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
pekiO mesaja atılabilecek tek seçenek gözlüktü, gülsen desen gülmedim, beğensem desem beğenmedim, sinirlendim desem sinirlenmedim, okumaktan başka seçenek kalmıyordu geriye
pekiO mesaja atılabilecek tek seçenek gözlüktü, gülsen desen gülmedim, beğensem desem beğenmedim, sinirlendim desem sinirlenmedim, okumaktan başka seçenek kalmıyordu geriye
güzeli boşver sen oyunu çek ordan oraya oy atanları kara kaplı defterime not edeceğim günü gelince benden destek istedikleri an suratlarına yapıştıracağım altuğ kazmasınıAma Emre çöl güzel söylemiş şarkı.
ne kadar itici bir mesaj @Bully nin yerinde olsam seni banlardım
dosi'me kıyamam bengüzeli boşver sen oyunu çek ordan oraya oy atanları kara kaplı defterime not edeceğim günü gelince benden destek istedikleri an suratlarına yapıştıracağım altuğ kazmasını
güzeli boşver sen oyunu çek ordan oraya oy atanları kara kaplı defterime not edeceğim günü gelince benden destek istedikleri an suratlarına yapıştıracağım altuğ kazmasını
tabi kıyaman? türbüşonun aldığı onca haksız puanlarda ortak günaha girmiştiniz ikinizde günahkarsınız nasıl olsa iki günahkar birbirini incitirmi hiç ?dosi'me kıyamam ben
ben çoktan taktım hiç boşuna nefes tüketme ordaki oyun durduğu müddetçe nefretimi üzerine çekeceksin sonra niye böyle oldu demeAma rahmetli Erol Günaydına saygısızlık olur adam büyük usta.
Bence sen çok takma bu oyları bu seferlik.
tabi kıyaman? türbüşonun aldığı onca haksız puanlarda ortak günaha girmiştiniz ikinizde günahkarsınız nasıl olsa iki günahkar birbirini incitirmi hiç ?
ben çoktan taktım hiç boşuna nefes tüketme ordaki oyun durduğu müddetçe nefretimi üzerine çekeceksin sonra niye böyle oldu deme
kesinlikle demez hatta sana olan sempatisi daha çok artacaktır gerçi evlat olsan seviilmezsin ama buna rağmen daha bir sempatik bakabilecekler sanaGeri çekersem @dosimosi bir şey demez dimi.
allah sizi kahretsin lanet olasıcalar
kesinlikle demez hatta sana olan sempatisi daha çok artacaktır gerçi evlat olsan seviilmezsin ama buna rağmen daha bir sempatik bakabilecekler sana
Ben derim...
seni dikkate almıyoruz bizim önceliğimiz kızların sempatisini kazanmak sen nefret etsen bizden daha çok memnun olacağızBen derim...
işte budur beklediğim cevap buydu evet @Bully ile iddiaya girdik ben dedim gece yolcuları kazanır o yine kötüyü tercih edip emre kazmasına oy attıŞimdi olay ne senle destere mi iddiaya girdi o zaman çekerim oyumu problem değil.
İddia falan yok da işte onun desteklediği Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyorumŞimdi olay ne senle destere mi iddiaya girdi o zaman çekerim oyumu problem değil.
Gece Yolcuları'na ben de oy verdim ama, @sokak sanati oyunu geri çekerse ben de geri çekerimseni dikkate almıyoruz bizim önceliğimiz kızların sempatisini kazanmak sen nefret etsen bizden daha çok memnun olacağız
işte budur beklediğim cevap buydu evet @Bully ile iddiaya girdik ben dedim gece yolcuları kazanır o yine kötüyü tercih edip emre kazmasına oy attı
seni dikkate almıyoruz bizim önceliğimiz kızların sempatisini kazanmak sen nefret etsen bizden daha çok memnun olacağız
işte budur beklediğim cevap buydu evet @Bully ile iddiaya girdik ben dedim gece yolcuları kazanır o yine kötüyü tercih edip emre kazmasına oy attı
İddia falan yok da işte onun desteklediği Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyorum
Geçen sene En Favori Şarkı 2015'te Sıla kazanmasın diye Yalın'a destek olmuştun, benimki de o hesap işte
İddia falan yok da işte onun desteklediği Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyorum
Geçen sene En Favori Şarkı 2015'te Sıla kazanmasın diye Yalın'a destek olmuştun, benimki de o hesap işte
Gece Yolcuları'na ben de oy verdim ama, @sokak sanati oyunu geri çekerse ben de geri çekerim
niye la grup seni arasına almıyorki uzaktan seyrediyorsun aksiyonu ha o dediğin olay olsa bizide ortama çekmeye çalışsaydılar bende oyumu çekerdim ama biz sadece seyirciyiz5 erkeğin kazanmasından iyidir tek erkeğin kazanmadı o yüzden grup beni bozar destere. Şuan oyumu geri çekebilirim gececilerden.)
Aynen grup seni bozar bence de hiç bulaşma öyle şeylere Tek erkek iyidir5 erkeğin kazanmasından iyidir tek erkeğin kazanmadı o yüzden grup beni bozar destere. Şuan oyumu geri çekebilirim gececilerden.)
o kadar anlaşılmazsınki sana ne smile kullanacağını şaşırdı sodmin halay çekmediğine dua etbir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor
O anki duyguma göre komik geldibir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor
allah senide kahretsin @mrt-06 in açtığı bir konu vardı hani göktaşı dünyaya yaklaşıyor diyordu? umarım isveçe piyango düşer