Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
O mesaja atılabilecek tek seçenek gözlüktü, gülsen desen gülmedim, beğensem desem beğenmedim, sinirlendim desem sinirlenmedim, okumaktan başka seçenek kalmıyordu geriye :F
peki

güzeli boşver sen oyunu çek ordan:) oraya oy atanları kara kaplı defterime not edeceğim günü gelince benden destek istedikleri an suratlarına yapıştıracağım altuğ kazmasını :)

ne kadar itici bir mesaj :) @Bully nin yerinde olsam seni banlardım :)

Ama rahmetli Erol Günaydına saygısızlık olur adam büyük usta.:(
Bence sen çok takma bu oyları bu seferlik.

dosi'me kıyamam ben :A
tabi kıyaman? türbüşonun aldığı onca haksız puanlarda ortak günaha girmiştiniz :) ikinizde günahkarsınız nasıl olsa iki günahkar birbirini incitirmi hiç ? :)

Ama rahmetli Erol Günaydına saygısızlık olur adam büyük usta.:(
Bence sen çok takma bu oyları bu seferlik.
ben çoktan taktım hiç boşuna nefes tüketme ordaki oyun durduğu müddetçe nefretimi üzerine çekeceksin :) sonra niye böyle oldu deme :)

tabi kıyaman? türbüşonun aldığı onca haksız puanlarda ortak günaha girmiştiniz :) ikinizde günahkarsınız nasıl olsa iki günahkar birbirini incitirmi hiç ? :)

ben çoktan taktım hiç boşuna nefes tüketme ordaki oyun durduğu müddetçe nefretimi üzerine çekeceksin :) sonra niye böyle oldu deme :)

Geri çekersem @dosimosi bir şey demez dimi. (b)

Şimdi olay ne senle destere mi iddiaya girdi o zaman çekerim oyumu problem değil.:A
İddia falan yok da işte onun desteklediği Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyorum :A

Geçen sene En Favori Şarkı 2015'te Sıla kazanmasın diye Yalın'a destek olmuştun, benimki de o hesap işte :A

seni dikkate almıyoruz bizim önceliğimiz kızların sempatisini kazanmak :) sen nefret etsen bizden daha çok memnun olacağız :)

işte budur beklediğim cevap buydu :) evet @Bully ile iddiaya girdik ben dedim gece yolcuları kazanır o yine kötüyü tercih edip emre kazmasına oy attı :)
Gece Yolcuları'na ben de oy verdim ama, @sokak sanati oyunu geri çekerse ben de geri çekerim :A

seni dikkate almıyoruz bizim önceliğimiz kızların sempatisini kazanmak :) sen nefret etsen bizden daha çok memnun olacağız :)

işte budur beklediğim cevap buydu :) evet @Bully ile iddiaya girdik ben dedim gece yolcuları kazanır o yine kötüyü tercih edip emre kazmasına oy attı :)

İddia falan yok da işte onun desteklediği Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyorum :A

Geçen sene En Favori Şarkı 2015'te Sıla kazanmasın diye Yalın'a destek olmuştun, benimki de o hesap işte :A

5 erkeğin kazanmasından iyidir tek erkeğin kazanmadı o yüzden grup beni bozar destere. Şuan oyumu geri çekebilirim gececilerden.:))

Gece Yolcuları'na ben de oy verdim ama, @sokak sanati oyunu geri çekerse ben de geri çekerim :A

çiçeği burnunda bir admin adayı pis codmine yakışıyormu bu tarz hareketler :) çok ayıp valla bir kere senin verdiğin oyu geri çekmen çok yakışıksız olur:) bize yakışan herşey sana yakışmaz yani :)

bir önceki mesajima ne tepki vereceğini şaşıran @Bully peki mesajina gülüyor :A

5 erkeğin kazanmasından iyidir tek erkeğin kazanmadı o yüzden grup beni bozar destere. Şuan oyumu geri çekebilirim gececilerden.:))
niye la grup seni arasına almıyorki uzaktan seyrediyorsun aksiyonu :) ha o dediğin olay olsa bizide ortama çekmeye çalışsaydılar bende oyumu çekerdim:) ama biz sadece seyirciyiz :)