Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Emre Altuğ ile Gece Yolcularına vermeyip takipte olanlara oy versek işler değişir aslında ortalık iyice karışır :A
Evet düşünelim :D 8 puan alanlar var. @MEnes ide aramıza alırsak darbe yaparız :A

isim vermeyelim. şimdi gelip onlara verdikleri oyları geri çekerler :D son saniye oylarız :A

Oy attıklarım
Hande Yener-Acele Etme
Emre Altuğ-Aşk-ı Kıyamet
Gece Yolcuları-Unut Beni
Kıraç-Razıysan Gel
Deniz Arcak-Eyvallah

Ayrıca Murat Kekili-Avara'ya da atacaktım ama sağolsun @Çiğdem- yine sevdiğim bir şarkıyı ankete koymamış :T: Ayrıca 2004'ün ilk partında Mor ve Ötesi'nden Cambaz vardı burada da Bir Derdim Var olur diye beklerdim o listede bile yoktu rezillik vallahi :A

Neyse 2005'de Duman Seni Kendime Sakladım var Çiğdem, onu ankete koymazsan protesto ederim oy kullanmam bir daha haberin olsun :A

@MEnes kullanacanmi? gel biz tek Deniz Arcaka kullanalim 3 tane birincimiz olsun :A

Oy attıklarım
Hande Yener-Acele Etme
Emre Altuğ-Aşk-ı Kıyamet
Gece Yolcuları-Unut Beni
Kıraç-Razıysan Gel
Deniz Arcak-Eyvallah

Ayrıca Murat Kekili-Avara'ya da atacaktım ama sağolsun @Çiğdem- yine sevdiğim bir şarkıyı ankete koymamış :T: Ayrıca 2004'ün ilk partında Mor ve Ötesi'nden Cambaz vardı burada da Bir Derdim Var olur diye beklerdim o listede bile yoktu rezillik vallahi :A

Neyse 2005'de Duman Seni Kendime Sakladım var Çiğdem, onu ankete koymazsan protesto ederim oy kullanmam bir daha haberin olsun :A
hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorum :A

sende forumun sevmedikelrini sevince böyle oluyor işte ayoll :A :A :A

Son düzenleme:
son 5 dakika giciklikmi yapsam acaba :A
ama suan gercekten iki sarkiyida ust uste dinledim

hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorum :A

sende forumun sevmedikelrini sevince böyle oluyor işte ayoll :A :A :A

Evet forumdakilerin oy vereceği ismi gerçekten çok iyi tespit etmişsin tebrik ediyorum seni :A

vX15lA.png

Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler :love1:

2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten :Z

@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy

1 koltuğa 2 karpuz sığmış.:A @Bully @destere

Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler :love1:

2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten :Z

@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy
3 tane kazanan cok, bence bir anket yapmalisin ve sadece 1 oy verme hakki olmali ki tek bir tane sampiyon kisi olsun.
Bundan böylede sonuclarin görunmedigi anketler Yap.
Herkes bir is pesinde :A bende nerdeyse giciklik yapacaktimda son anda vazgectim :F

@destere top 3 ü nasıl buldun ayoll :A :A :A

berbat sonuçlar gece yolcuları açık ara fark atmalıydı :)
hhahah hayır kötü değil hiçte bile :F zaten bu yıl 2 tane seçecektik yılın şarkılarından gülşen ile gece yolcularını seviyorsun emre altuğda geldi ama part 1 de emreyide tutuyordun sen sonucta kısaca tuttuğun kişiler geldi ayoll :A :A :A