ben oy kullanacam zaten yani o iki sanatçı haricindekilere oy demek istedim
Evet düşünelim 8 puan alanlar var. @MEnes ide aramıza alırsak darbe yaparızEmre Altuğ ile Gece Yolcularına vermeyip takipte olanlara oy versek işler değişir aslında ortalık iyice karışır
hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorumOy attıklarım
Hande Yener-Acele Etme
Emre Altuğ-Aşk-ı Kıyamet
Gece Yolcuları-Unut Beni
Kıraç-Razıysan Gel
Deniz Arcak-Eyvallah
Ayrıca Murat Kekili-Avara'ya da atacaktım ama sağolsun @Çiğdem- yine sevdiğim bir şarkıyı ankete koymamış Ayrıca 2004'ün ilk partında Mor ve Ötesi'nden Cambaz vardı burada da Bir Derdim Var olur diye beklerdim o listede bile yoktu rezillik vallahi
Neyse 2005'de Duman Seni Kendime Sakladım var Çiğdem, onu ankete koymazsan protesto ederim oy kullanmam bir daha haberin olsun
hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorum
sende forumun sevmedikelrini sevince böyle oluyor işte ayoll
cay bogazimda kalacaktiEvet forumdakilerin oy vereceği ismi gerçekten çok iyi tespit etmişsin tebrik ediyorum seni
Hakanıda sevmiyor forum napayım ayoll murat kekilli olsa ikimiz verirdik yine çoğunluk vermezdiEvet forumdakilerin oy vereceği ismi gerçekten çok iyi tespit etmişsin tebrik ediyorum seni
Hakanıda sevmiyor forum napayım ayoll murat kekilli olsa ikimiz verirdik yine çoğunluk vermezdi
evet son 3 dakika kala verdimAnket bitmiş 12-12 eşitlik var bence olması gereken oldu @dosimosi de benim gibi kıyamamış vermiş ikisine de oyu
Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten
@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy
3 tane kazanan cok, bence bir anket yapmalisin ve sadece 1 oy verme hakki olmali ki tek bir tane sampiyon kisi olsun.Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten
@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy
@destere top 3 ü nasıl buldun ayollEvet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
hhahah hayır kötü değil hiçte bile zaten bu yıl 2 tane seçecektik yılın şarkılarından gülşen ile gece yolcularını seviyorsun emre altuğda geldi ama part 1 de emreyide tutuyordun sen sonucta kısaca tuttuğun kişiler geldi ayollberbat sonuçlar gece yolcuları açık ara fark atmalıydı