ben oy kullanacam zaten yani o iki sanatçı haricindekilere oy demek istedim![]()
Evet düşünelimEmre Altuğ ile Gece Yolcularına vermeyip takipte olanlara oy versek işler değişir aslında ortalık iyice karışır![]()
hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorumOy attıklarım
Hande Yener-Acele Etme
Emre Altuğ-Aşk-ı Kıyamet
Gece Yolcuları-Unut Beni
Kıraç-Razıysan Gel
Deniz Arcak-Eyvallah
Ayrıca Murat Kekili-Avara'ya da atacaktım ama sağolsun @Çiğdem- yine sevdiğim bir şarkıyı ankete koymamışAyrıca 2004'ün ilk partında Mor ve Ötesi'nden Cambaz vardı burada da Bir Derdim Var olur diye beklerdim o listede bile yoktu rezillik vallahi
Neyse 2005'de Duman Seni Kendime Sakladım var Çiğdem, onu ankete koymazsan protesto ederim oy kullanmam bir daha haberin olsun![]()
hhahahah anket 18 oluyor en fazla 2 tane dışarıda kalıyor mecbur ama duman ankette olur forumun genelde oy vermeyeceklerini bildiğim 2 kişiyi dısarıda bırakıyorum
sende forumun sevmedikelrini sevince böyle oluyor işte ayoll![]()
![]()
![]()
Evet forumdakilerin oy vereceği ismi gerçekten çok iyi tespit etmişsin tebrik ediyorum seni
![]()
Hakanıda sevmiyor forum napayım ayoll murat kekilli olsa ikimiz verirdik yine çoğunluk vermezdiEvet forumdakilerin oy vereceği ismi gerçekten çok iyi tespit etmişsin tebrik ediyorum seni
![]()
Hakanıda sevmiyor forum napayım ayoll murat kekilli olsa ikimiz verirdik yine çoğunluk vermezdi![]()
![]()
![]()
evet son 3 dakika kala verdimAnket bitmiş 12-12 eşitlik var bence olması gereken oldu@dosimosi de benim gibi kıyamamış vermiş ikisine de oyu
![]()
Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten
@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy
3 tane kazanan cok, bence bir anket yapmalisin ve sadece 1 oy verme hakki olmali ki tek bir tane sampiyon kisi olsun.Evet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
2004 yılının en iyi 3 şarkısını seçmiş olduk ve çok özel şarkılar seçildi gerçekten
@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @dreamy
@destere top 3 ü nasıl buldun ayollEvet 2004 yılına özel 40 şarkı paylaştık part 1 'den Gülşen seçilirken , Part 2'den Gece Yolcuları ve Emre Altuğ eşit oyla seçildiler
hhahah hayır kötü değil hiçte bileberbat sonuçlar gece yolcuları açık ara fark atmalıydı![]()