Damien Duff
Süper Favori Üye
Dünyada ligler iptal edilir @HeisenBergCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Dünyada ligler iptal edilir @HeisenBergCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Corinthians logosu yapmışsın bu kadar seviyor muydun adamıCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Bunu gören @xdragxx 'ın cinleri tepesindeCorinthians logosu yapmışsın bu kadar seviyor muydun adamı![]()
Saldım ben artık. Böyle vasat sevici taraftarla aynı tarafta olmam trajikomik.Bunu gören @xdragxx 'ın cinleri tepesinde![]()
Ağır laf soktun ha.Saldım ben artık. Böyle vasat sevici taraftarla aynı tarafta olmam trajikomik.
Ne oynadın ki ?Fenerbahçeden gitti hala kurtulamadım şaka gibi. Takımı gitti 45+5te gol attı. O gol olmasa 1k daha cepliyordum nefret ediyorum nefret
İlk yarı chelsea kazanırNe oynadın ki ?
İyi fok yedin.İlk yarı chelsea kazanır![]()
Mesut konusunda ama bir tık haklıydı sanki dönüp tekrar bakıncaLemina'yı takımda tutmayarak Fenerbahçeye yine kötülük yaptı bu arada @HeisenBerg eserinle gurur duy![]()
Değildi yıldız futbolcu yönetimi zayıf Mesut onun döneminde formdaydı bu arada gs deplasmanından falan çıkarıyordu biziMesut konusunda ama bir tık haklıydı sanki dönüp tekrar bakınca![]()
Yetenek vardı da bitiktiDeğildi yıldız futbolcu yönetimi zayıf Mesut onun döneminde formdaydı bu arada gs deplasmanından falan çıkarıyordu biziBir de bizde hiçbir zaman mevkisinde de oynatılmadı falan uzun konular onlar
![]()
Şu kadroda o dönem oynasa iş yapardı etrafındaki adamlar da yükünü azaltacak seviyede değildiYetenek vardı da bitikti![]()
Vitordan sonra daha kötü oldu amaŞu kadroda o dönem oynasa iş yapardı etrafındaki adamlar da yükünü azaltacak seviyede değildi![]()
Valbuena - A.Kocaman değildi ne demek ? Açıkla bakalım. 🤔Vitordan sonra daha kötü oldu amao yüzden böyle düşünüyorum bir Valbuena Aykut Kocaman değil bence
![]()
Valbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demekValbuena - A.Kocaman değildi ne demek ? Açıkla bakalım. 🤔
O sezon Aykut'un saçma sapan triplerinden gitmişti bu arada Valbüş inadı olmasa +5-6 puanımız vardı ve belki de şampiyondukValbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demekHer girdiği maç etkiliydi. Kariyeri boyunca da her gittiği takıma faydası olmuş biri. O dönemde bu konu çok dönüyordu. Hatta kimsenin çalışmayıp birinin çalıştığı üstte valbuena yazan bir capsi beğenmişti valbuena sonra yanlışlıkla demişti
![]()