Zor ihtimal dedim zaten. Bu arada sen ve @12.Adam 'ın Mesut Özil avatarları iyi etkisini gösterdiYapamaz o kadar da havaya girmeyin
Yaparsa da 10-11 gibi olur. Alex Aykut'u yapmıştı bu sefer de Mesut-İrfan Vitor'u yapar.
Zor ihtimal dedim zaten. Bu arada sen ve @12.Adam 'ın Mesut Özil avatarları iyi etkisini gösterdiYapamaz o kadar da havaya girmeyin
Yaparsa da 10-11 gibi olur. Alex Aykut'u yapmıştı bu sefer de Mesut-İrfan Vitor'u yapar.
Ben Mesut abimin gol atacağına emindim zatenZor ihtimal dedim zaten. Bu arada sen ve @12.Adam 'ın Mesut Özil avatarları iyi etkisini gösterdi![]()
Ama kendini devam ettirdi bir şekilde kaybetse de devam edecekti ama tepki büyüyecekti vitorun bir en azından Şubat görmesi lazımVitor'a rağmen derbiyi kazandık.
------
70-90 arası Galatasaray kaliteli bir takım olsa 3-1 yenilecektik. Şu maçı hoca değil futbolcular aldı.
Ya zamlanırsa, zarar edecek
Bu galibiyet sana yazar Orço.. Sen ve Ali Koç bütün baskılara rağmen Vitor hocama güvendiniz ve sonuç ortada.. Galibiyeti sonuna kadar kutlayın hakettiniz..Adamın Portekiz ikinci liginden aldığı topçu Arena'da derbi kazandırıyor, öyle de bir adam işte.
Benimde totemimin tersi varBu galibiyet sana yazar Orço.. Sen ve Ali Koç bütün baskılara rağmen Vitor hocama güvendiniz ve sonuç ortada.. Galibiyeti sonuna kadar kutlayın hakettiniz..
En son stada gittiğimde Benfica maçıydı 19 kasımda stada gittim @DosiYa zamlanırsa, zarar edecek![]()
Sağ olasın... Hoca hak ediyor desteği umarım yüzümüzü kara çıkarmamaya devam eder.Bu galibiyet sana yazar Orço.. Sen ve Ali Koç bütün baskılara rağmen Vitor hocama güvendiniz ve sonuç ortada.. Galibiyeti sonuna kadar kutlayın hakettiniz..
Lan bıraaaaaak @xdragxx styleAdamın Portekiz ikinci liginden aldığı topçu Arena'da derbi kazandırıyor, öyle de bir adam işte.
Uzatmaları oynuyor.
Tam anlamadım bahsettiğin hareketi. Başkasına senden üstünüm sinyali mi veriyorsunEkli dosyayı görüntüle 111535
Yiğidi öldür hakkını ver felsefesini seven biriyim. Övülecek bir şey varsa överim. Bana göre dün övüleceği konu şu fotoğraftı. Fatih tam Vitor'un yanağından makas alacakken Vitor fark edip iki kez ensesine vurup beden dili konusunda ne kadar zeki olduğunu gösterdi. Bu tür şeyler ufak tefek şeyler olarak gözükebilir ama beden dili her zaman psikolojik üstünlüğü beraberinde getirirBen de mesela birisiyle tokalaşırken iki kez eline vururum önem veririm böyle şeylere
Bakın övülecek şey olunca övüyorum @HeisenBerg @Dosi![]()
Ayneeen öyle. Trump bunu çok yapar mesela tokalaşırken hafiften karşıdaki kişiyi kendisine çeker ve ufak detay gibi gözükse de aslında ciddi şeylerdir bunlar karşı taraf rahatsız olur bayaTam anlamadım bahsettiğin hareketi. Başkasına senden üstünüm sinyali mi veriyorsun![]()
Videolar ile daha iyi anladım. TeşekkürlerOlayın videosu da bu şekilde @Dosi @HeisenBerg
Bu Fatih bu konularda az değildir.
![]()
![]()
Bakın Aykut'un surat ifadesine bu şekilde hareketler hoşuna gitmemiş mesela
![]()
![]()
------
Ayneeen öyle. Trump bunu çok yapar mesela tokalaşırken hafiften karşıdaki kişiyi kendisine çeker ve ufak detay gibi gözükse de aslında ciddi şeylerdir bunlar karşı taraf rahatsız olur baya
Yukarıda videolarla da destekledim. Fatih Terim bu tür şeyleri çok yapar ama dün Vitor önceden anlayıp önleyip üstüne kendisi yaptı![]()
Bu konular için tez bile yazılmış mosi özellikle siyasiler çok önem verir böyle şeylereVideolar ile daha iyi anladım. Teşekkürler![]()
Kimyasını bozdu maç başlamadan...Ekli dosyayı görüntüle 111535
Yiğidi öldür hakkını ver felsefesini seven biriyim. Övülecek bir şey varsa överim. Bana göre dün övüleceği konu şu fotoğraftı. Fatih tam Vitor'un yanağından makas alacakken Vitor fark edip iki kez ensesine vurup beden dili konusunda ne kadar zeki olduğunu gösterdi. Bu tür şeyler ufak tefek şeyler olarak gözükebilir ama beden dili her zaman psikolojik üstünlüğü beraberinde getirirBen de mesela birisiyle tokalaşırken iki kez eline vururum önem veririm böyle şeylere
Bakın övülecek şey olunca övüyorum @HeisenBerg @Dosi![]()
Olayın videosu da bu şekilde @Dosi @HeisenBerg
Bu Fatih bu konularda az değildir.
![]()
![]()
Bakın Aykut'un surat ifadesine bu şekilde hareketler hoşuna gitmemiş mesela
![]()
![]()
------
Ayneeen öyle. Trump bunu çok yapar mesela tokalaşırken hafiften karşıdaki kişiyi kendisine çeker ve ufak detay gibi gözükse de aslında ciddi şeylerdir bunlar karşı taraf rahatsız olur baya![]()
Yukarıda videolarla da destekledim. Fatih Terim bu tür şeyleri çok yapar ama dün Vitor önceden anlayıp önleyip üstüne kendisi yaptı![]()
Terim kendi kimyasını bozdu bence.. Vitor hocam taktik dersi verdi demode Terim'e.. 😳😳Kimyasını bozdu maç başlamadan...
Terim eski Terim değil. Sizin kadro da son yıllarda gördüğüm en vasat Gs kadrosu yıldızı yok resmen takımın. Kerem falan genç yetenek kastım yıldız benim. Gs yerinde olsam ne yapar ne eder mesela Talisca'ya çökerim.Terim kendi kimyasını bozdu bence.. Vitor hocam taktik dersi verdi demode Terim'e.. 😳😳
Üçlüye devam etmeli dün ikinci yarı aksadık savunmada bayağı.Terim kendi kimyasını bozdu bence.. Vitor hocam taktik dersi verdi demode Terim'e.. 😳😳
İkinci yarı aksamadık saçma sapan değişiklik yapıp takımı geriye çekti ondan aksadıkÜçlüye devam etmeli dün ikinci yarı aksadık savunmada bayağı.![]()