gece yolcularını beğenmiştin diğer şarkıyı sevmemiştin zaten o yüzden arada kalma gibi bir durum yaşamaman lazım
@Harunnn60 da hala oy vermemişHadi anket bitmeden bak @Harunnn60nasıl oylayacağın hakkında @destere talimatları vermiş zaten ayoll
gece yolcularına oy atacaksın unutmaPart 1'i kaçırmadım ben son gün oy attım bunda da öyle yaparım muhtemelen
eşitlik işimize yaramıyor gece yolcularına oy at en iyisiEmre Altuğ ile Gece Yolcuları arasında 9-9'luk eşitlik varmış demekEmre Altuğ'u hiç sevmem ama bu şarkısı da çok güzel hakkını vermek lazımBen en iyisi ikisine de oy atayım kardeş kardeş birinci olsunlar
eşitlik işimize yaramıyor gece yolcularına oy at en iyisivijdanen çok rahatsız hissedeceksen bir dahaki oylamada emre altur kazmasına oy atıp gönlünü alırsın oğlanın
forum yine abudik gubudik ama ben oyları arttırmak için kaç gündür insan üstü bir çaba gösteriyorumEmre Altuğ kazmasına başka zaman oy atacağımı sanmıyorumO değil de Gece Yolcuları'nın önde olması şaşırttı beni bu forum sevmezdi böyle şarkıları genelde abidik gubidik pop şarkılarını birinci yaparlardı hep
@vadikızı ismail Yk ya oy ver
evet gece yolcularini beğendimde Emreye kötü demedimki oda iyigece yolcularını beğenmiştin diğer şarkıyı sevmemiştin zaten o yüzden arada kalma gibi bir durum yaşamaman lazımhem bize oy vermeyeceksin şarkıya oy vereceksin
@Harunnn60 da hala oy vermemiş
insanın işi düşünce ne kadarda naza çekiyor lady gaga
gece yolcularına oy atacaksın unutma
Harun'un şikeli oyuna karşı ben de boş durmayacağım elbet
Zevkine göre oyla işte arkadaşım, Gece Yolcuları'nı beğenmişsin zaten, oy verme desem oy vermeyecek misin yani
bakalım ben ne yapacam. bi bakarsın ismail yk kazanırHarun'un şikeli oyuna karşı ben de boş durmayacağım elbet
Zevkine göre oyla işte arkadaşım, Gece Yolcuları'nı beğenmişsin zaten, oy verme desem oy vermeyecek misin yaniEmre Altuğ'a destek at da gerisi önemli değil
Gülşendende çekseydin Yalının sansı vardi. ozaman aklın nerdeydi 😡En fazla Gece Yolcuları'na verdiğim oyu geri çekerim
O zaman bir şike olayı yoktu ama, şimdi işin içine destere girdiGülşendende çekseydin Yalının sansı vardi. ozaman aklın nerdeydi 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?