Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

süper espri yaptın aga :kiki: vadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadı :D

konuşmayın ulan :D bizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırım
ayoll bölüm zaten 6 alıyor özetimize düşen pay nekadarki :F:F:F

neyse totemin tutar inş diyelim :A:A:A

ayoll bölüm zaten 6 alıyor özetimize düşen pay nekadarki :F:F:F

neyse totemin tutar inş diyelim :A:A:A
siz beni sinirlendirmek için mi böyle konuşuyonuz totem diyor ne totemi 10 alacaz 10 10 10 ötesi yok
ayrıca 6 alıyoruz ama özette 4 alıyor o ses 4 ü geçemez yani özetin altında kalacağı kesin :D

Sana güveniyorum ama tns'ye güvenmiyorum aga:D
10 alamazsak yarın banlanıyorum haberin olsun aga :D

siz beni sinirlendirmek için mi böyle konuşuyonuz totem diyor ne totemi 10 alacaz 10 10 10 ötesi yok
ayrıca 6 alıyoruz ama özette 4 alıyor o ses 4 ü geçemez yani özetin altında kalacağı kesin :D

9 Puanlık söv aga 10 puanlık sövme ki banlanma :D:D

o değilde jenerik niye girmedi bugün kanal iyice mala bağladı jeneriksiz başladı ve bitti dizi :kiki:

@china_shangai olmayınca konuda böyle oluyor :F:F:F

yarın sizin aklınızı başınıza abişkom getirir güzel bir öğüt verelek iyi geceler herkese
:A:A:A

Aaaa deme öyle sakın öyle birşey yapma bak:D

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking