Görürsün beklentiyi yükseltme yarın üzülürsün 😉yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabret polat alemdar ölürse reyting mi kalır la cihazlar falan patlar ölçülemez o gün
Görürsün beklentiyi yükseltme yarın üzülürsün 😉yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabret polat alemdar ölürse reyting mi kalır la cihazlar falan patlar ölçülemez o gün
veda mesajını yazıyorum ozaman çünkü ben öğlenden önce uyanamıyorum sen geldiğimde banlanmış olursun güle güle şimdidenvadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum
aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
Vadi kimyamızı bozduO nasıl bir anlatamın bozukluğu
Ben zaten Ertan Saban için izliyorum.Her bulunduğu sahneyi kaçırmıyorum.Üst düzeyde oyuncu nerede oynarsa oynasın izlerim .Biliyorsun bu adamın gelmesini senelerce öncesi yırtınmıştım kaç sene sonra sesimi duydularvadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum
aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
İnsan bir ümit bekliyor abla
aaa coştu yine herkes ben açıkcası o ses çocuklar toteli elimizden alırmı diye düşünüyordumGörürsün beklentiyi yükseltme yarın üzülürsün 😉
Ölürse gidip önüme gelen tavuğu kesecem . @takas önüme çıkma aman diyim aradan kaynamaBiliyorum ablacım onun kolay kolay öleceğini sanmıyorum o yüzden ümitle bekleyemelim
bence
Ben şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorumaaa coştu yine herkes ben açıkcası o ses çocuklar toteli elimizden alırmı diye düşünüyordum
Puhahaha sesli güldümÖlürse gidip önüme gelen tavuğu kesecem . @takas önüme çıkma aman diyim aradan kaynama
Aynen jeneriği vermedi şerefsiz kanalD bari burdan dinleyekSon bir muzigimizi de dinleyelim bari de oyle kapatalim kanali
sen güzel bir sopa yemeden önce yavaş yavaş git benceBen şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum
süper espri yaptın aga vadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadıÖlürse gidip önüme gelen tavuğu kesecem . @takas önüme çıkma aman diyim aradan kaynama
konuşmayın ulan bizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırımBen şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum
Seni bu hallerini özlemişiz .Yarın 10 alamazsak bu kadar güzel bölüm dediğine bakarsan 8 gelir diye düşünüyorumsüper espri yaptın aga vadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadı
konuşmayın ulan bizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırım
Ben şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum