yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabretpolat alemdar ölürse reyting mi kalır la cihazlar falan patlar ölçülemez o gün
![]()
yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabretpolat alemdar ölürse reyting mi kalır la cihazlar falan patlar ölçülemez o gün
![]()
veda mesajını yazıyorum ozaman çünkü ben öğlenden önce uyanamıyorum sen geldiğimde banlanmış olursun güle güle şimdidenvadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum
aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
Vadi kimyamızı bozduO nasıl bir anlatamın bozukluğu![]()
Ben zaten Ertan Saban için izliyorum.Her bulunduğu sahneyi kaçırmıyorumvadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum
aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
İnsan bir ümit bekliyor abla![]()
aaa coştu yine herkes ben açıkcası o ses çocuklar toteli elimizden alırmı diye düşünüyordumGörürsün beklentiyi yükseltme yarın üzülürsün 😉
Ölürse gidip önüme gelen tavuğu kesecemBiliyorum ablacım onun kolay kolay öleceğini sanmıyorum o yüzden ümitle bekleyemelim
bence![]()
Ben şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorumaaa coştu yine herkes ben açıkcası o ses çocuklar toteli elimizden alırmı diye düşünüyordum
![]()
Puhahaha sesli güldüm
Aynen jeneriği vermedi şerefsiz kanalD bari burdan dinleyekSon bir muzigimizi de dinleyelim bari de oyle kapatalim kanali![]()
Hahahaajha
sen güzel bir sopa yemeden önce yavaş yavaş git benceBen şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum![]()
süper espri yaptın aga
konuşmayın ulanBen şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum![]()
Seni bu hallerini özlemişizsüper espri yaptın agavadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadı
konuşmayın ulanbizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırım
Ben şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum![]()