Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabret :D polat alemdar ölürse reyting mi kalır la cihazlar falan patlar ölçülemez o gün :D
:F:F Görürsün beklentiyi yükseltme yarın üzülürsün 😉

vadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok :D
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum

aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
veda mesajını yazıyorum ozaman çünkü ben öğlenden önce uyanamıyorum sen geldiğimde banlanmış olursun güle güle şimdiden :A:A:A

vadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yok :D
bu bölümle 10 alamazsak yarın banlatacam kendimi şaka yapmıyorum

aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlaka
Ben zaten Ertan Saban için izliyorum.Her bulunduğu sahneyi kaçırmıyorum:D.Üst düzeyde oyuncu nerede oynarsa oynasın izlerim :D.Biliyorsun bu adamın gelmesini senelerce öncesi yırtınmıştım kaç sene sonra sesimi duydular :D:D

d515fd862d56fd68889fa521f1defbd0.jpg
Ölmez kolay kolay :D.

Ölürse gidip önüme gelen tavuğu kesecem :D. @takas önüme çıkma aman diyim aradan kaynama :D
süper espri yaptın aga :kiki: vadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadı :D

Ben şahsen Portakal amcanın bile bizi geçeceğini düşünüyorum :A
konuşmayın ulan :d bizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırım

süper espri yaptın aga :kiki: vadi neşemi yerine getirdi o kadar müthiş bi bölümdü ki coştum resmen uyku muyku kalmadı :D

konuşmayın ulan :D bizi kimse geçemez yarın 10 alacaz boş boş konuşmayın @Çiğdem- o ses özetimizi geçemz geçerse forumu bırakırım
Seni bu hallerini özlemişiz :d.Yarın 10 alamazsak bu kadar güzel bölüm dediğine bakarsan 8 gelir diye düşünüyorum:)