Polat Şaşmaz
Favori Üye
10 garanti böyle bi bölüm yok7 en fazla alıcağımız reyting ama üstü olursada seviniriz tabikide![]()
cahitin kılına zarar gelirse vadiciler ortalığı yakar öyle bişey yok cahit bizim abimizdir o kadarahhh şu kılıcı bana verseler hemen kafasına indirsem kılıcı tüm vadicileri kurtarsam
![]()
Lan ne oldu bu kadar bir an 5 reytingten 10 reytinge çıkacak kadargörecez lan görecez 10 garanti yarın şok olacaksın 10.25 reyting alacaz en az izle ve gör
of of of bölümde neler oluyor yok artık![]()
Aynısını düşünüyorum kesinlikle bu sezon isterse Polat ölsün 8 falan hikaye.yusuf olayı kapanmadığı sürece hiçbir sezon 7 üstü alamayız bence senaryo nekadar iyi olursa olsun![]()
Cahit mi ölecekcahitin kılına zarar gelirse vadiciler ortalığı yakar öyle bişey yok cahit bizim abimizdir o kadaradmaın dibidir zaten kim kaldı ki eskilerden
aga bölüm inanılmaz güzeldi ya çatışma sahneleri süper ötesi ayakta izliyorum bölümü 10 garanti alamazsak küfür edip banlatacam kendimiLan ne oldu bu kadar bir an 5 reytingten 10 reytinge çıkacak kadar![]()
cahit ölmeyecek öyle deme aga bu bölüm süperdi cahit reisCahit mi ölecek![]()
Coştum sayılır kanka
yarın bu sözleri hepsini yedireceğim sana aga sabretAynısını düşünüyorum kesinlikle bu sezon isterse Polat ölsün 8 falan hikaye.
vadinin asıl düşmanı bu adam beeecahitin kılına zarar gelirse vadiciler ortalığı yakar öyle bişey yok cahit bizim abimizdir o kadaradmaın dibidir zaten kim kaldı ki eskilerden
Sen öyle sevindiğime bakmaaga bölüm inanılmaz güzeldi ya çatışma sahneleri süper ötesi ayakta izliyorum bölümü 10 garanti alamazsak küfür edip banlatacam kendimi
cahit ölmeyecek öyle deme aga bu bölüm süperdi cahit reis
vadinin olmazsa olmazıdır efsane oldu adam ötesi yokvadinin asıl düşmanı bu adam beee![]()
aga gölge de dehşetti bu bölüm adam süper oyuncu mutlaka bölümü izle mutlakaSen öyle sevindiğime bakma.Bu zamanda Cahit karekteri lazım eskiden olsa hemen ölmesini isterdim
.Cahit ölsede üzülmem ama bu gerçek
![]()
İnsan bir ümit bekliyor ablaÖlmez cahit bu kadar sevinme![]()