Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

Lan youtube bölümü yükleyin ilk 20 dakikayı tekrar izlemek istiyorum uyumadan :)

bu bölümü yazan oynayan çeken yönetmeninden çaycısına hepsine helal olsun vadi bu seviyede devam etsin önüne çıkan herşeyi buldozer gibi ezer milli maçları bile dağıtır herşeyi tahrumar eder açık ve NET :D

Sende iyice son günlerde tavuklaştın ha :D:D.Bu saatte ne uykusu :D
aga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulur :D
yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garanti :D bakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki :D

:D La yoruldum bugün ama @takas'tan önce uyumam rahat ol :A
O kesin zaten :d.Vadi artık nasıl bir bölüm yayınladısa tavuğun bile uykusunu alt üst etmiş:D:D

yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garanti :D bakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki :D
İnşallah dediğin gibi olur:D.

Yine bir bölümü bitirdik zevkle izledik emeği geçenlere çok teşkkürler:)

O kesin zaten :D.Vadi artık nasıl bir bölüm yayınladısa tavuğun bile uykusunu alt üst etmiş:D:D

İnşallah dediğin gibi olur:D.
la olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsun :kiki: aslan falan de tavuk nedir :D tavuk dedin de az önce tavuk yedim hayvan gibi hemde :D vadi nasıl coşturduysa yarım ekmeği 3 lokmada yedim :D

Sen yine de burda ol düşük gelirse zıplayanların kafalarına kafalarına vururuz :)

la olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsun :kiki: aslan falan de tavuk nedir :D tavuk dedin de az önce tavuk yedim hayvan gibi hemde :D vadi nasıl coşturduysa yarım ekmeği 3 lokmada yedim :D
Tavuk oldu artık adın:D.O değilde sen nick değiştirecektin sana güzel bir nick buldum işte tavuk yapmalısın :kiki: