- Reaksiyon puanı
- 17,270
- Puanı
- 1,061
Aga yorum yapmadan izlemem lazımdıyine kayıplara karıştın ulan aga![]()
Aga yorum yapmadan izlemem lazımdıyine kayıplara karıştın ulan aga![]()
kardeşine güvenmiyormusun yav aga rahat ol rahat ezip geçecez paramparça edecezBak emin misin sırf sana güvenerek saatimi kurup o saatte başak geçmeye uyanacam![]()
bölüm inanılmaz süperdi konuyu coşturalım biraz dahaAga yorum yapmadan izlemem lazımdıKonuyu açtık kaçtık gibi oldu ama yarın bayağı uzun bir değerlendirme yazarım acısını çıkarırım bunun
![]()
Diger sayfaya bak attim part partLan youtube bölümü yükleyin ilk 20 dakikayı tekrar izlemek istiyorum uyumadan![]()
Sende iyice son günlerde tavuklaştın haLan youtube bölümü yükleyin ilk 20 dakikayı tekrar izlemek istiyorum uyumadan![]()
aga sadece resmi sayfadan izleyip onu atalım vadimize faydamız dokunsunDiger sayfaya bak attim part part
Sende iyice son günlerde tavuklaştın ha.Bu saatte ne uykusu
![]()
O yuklenenene kadar buradan devam edin iste o yuklenince bu mesaji silerimaga sadece resmi sayfadan izleyip onu atalım vadimize faydamız dokunsun
aga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulurSende iyice son günlerde tavuklaştın ha.Bu saatte ne uykusu
![]()
O kesin zaten
İnşallah dediğin gibi oluraga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulur
yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garantibakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki
![]()
aga haftanın 2 günü hariç hergün 6.5-7 gibi kalkmam gerekiyor mecbur yatıyorum yattığım saatte en erken 1.5-2
Eyvallah kardesim tesekkurler su an basim fena agriyor birazdan yatacam
la olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsunO kesin zaten.Vadi artık nasıl bir bölüm yayınladısa tavuğun bile uykusunu alt üst etmiş
İnşallah dediğin gibi olur.
Sen yine de burda ol düşük gelirse zıplayanların kafalarına kafalarına vururuzaga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulur
yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garantibakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki
![]()
eeee kimin sağ kolu
Tavuk oldu artık adınla olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsunaslan falan de tavuk nedir
tavuk dedin de az önce tavuk yedim hayvan gibi hemde
vadi nasıl coşturduysa yarım ekmeği 3 lokmada yedim
![]()