evde de biri yusuf dedi de ne alaka kaşlarından tanırım o değilO değilde cellata yusuf diyenler var sizcede yusufmu
evde de biri yusuf dedi de ne alaka kaşlarından tanırım o değilO değilde cellata yusuf diyenler var sizcede yusufmu
Maç yapmamız için bir hakeme ve bir tane topa ihtiyaç varşimdiden sizde bir panik başladızaten sayfanızın en güzel kısmı onlar onları kaptığımız zaman burda 22 erkek 11 erli maç yaparsınız artık
)
@Polat Şaşmaz ın diziyi izlediğine emin misiniz 300 mesaj yazmış konuyaAlsanız kaç yazar yine beşe katlarız![]()
abla o diziyle ilgili bi yorumun olmaz İnşallah bunu bir kardeş tavsiyesi olarak hafızana atarsan çok ama çok sevinirimAblacım ben vadiden vazgeçmem 13 yılımı verdim diziye polatımı bırakmam ben
ahh teşekkür ederim vadikızı ablanız bir yere gitmez merak etmeyin
![]()
Senin kösem izlediğinden daha dikkatle ve şevkle izlediğine eminiz evet@Polat Şaşmaz ın diziyi izlediğine emin misiniz 300 mesaj yazmış konuya![]()
maşallah herhalde kafasının arkasında 3.bir gözü varSenin kösem izlediğinden daha dikkatle ve şevkle izlediğine eminiz evet![]()
helal olsunBizde böyle kanka![]()
Bizim dizimiz çekirdek izleme dizisi değil o yüzden siz çekirdek yerken bu kadar yazamıyorsunuzdurmaşallah herhalde kafasının arkasında 3.bir gözü var
helal olsun![]()
Allah korusun .ss güllü erhan gibi 10 küsür yıllık emektarı defne samyeli-cahit ten aşağı tutan diziyi izlememBizim dizimiz çekirdek izleme dizisi değil o yüzden siz çekirdek yerken bu kadar yazamıyorsunuzdur)) yol yakınken doğru yolu seçebilirsin
![]()
2.5 litrelik kola mı ? Ulan diziniz gibi hediyeniz de kalitesiz Allah bilir Le'Cola falandır.
Üst düzey oyunculuk var adamda@Since2011 aga ertan saban müthiş oynuyor o da efsane oldu bu bölümle![]()
Padişah annesini bir paşaya aşık olmuş gibi gösteren diziyi izlersin amaAllah korusun .ss güllü erhan gibi 10 küsür yıllık emektarı defne samyeli-cahit ten aşağı tutan diziyi izlemem![]()
onunla o ne alakaÜst düzey oyunculuk var adamda.Gece yatmadan önce bakacam bölüme zaten uykum gelmezse
Padişah annesini bir paşaya aşık olmuş gibi gösteren diziyi izlersin ama))
2.5 litrelik kola mı ? Ulan diziniz gibi hediyeniz de kalitesiz Allah bilir Le'Cola falandır.![]()
ertan saban erdaldan bin kat daha iyi oyuncu konusu geçmişken dipnot olarak söylimÜst düzey oyunculuk var adamda.Gece yatmadan önce bakacam bölüme zaten uykum gelmezse
Padişah annesini bir paşaya aşık olmuş gibi gösteren diziyi izlersin ama))
Bari Jack Daniels falan açaydın bir şişe çapsız adamla ne ısmarlayalım şampanyamı patlatalım?cola içip çekirdek çitleriz iki çift lafın belini kırarız kızlarla
)
Bilemicem ama ikiside üst düzey oyunculuk sergilediği gerçekertan saban erdaldan bin kat daha iyi oyuncu konusu geçmişken dipnot olarak söylim![]()
Ulan giderayak yine 46'ya salladın ya helal olsunertan saban erdaldan bin kat daha iyi oyuncu konusu geçmişken dipnot olarak söylim![]()
2.5 litrelik kola mı ? Ulan diziniz gibi hediyeniz de kalitesiz Allah bilir Le'Cola falandır.![]()
46 demedim erdal dedim ama ertan erdaldan harbi iyi oyuncu süper adam okey alemdar deyişi bile efsaneUlan giderayak yine 46'ya salladın ya helal olsun![]()