Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

şimdiden sizde bir panik başladı :) zaten sayfanızın en güzel kısmı onlar onları kaptığımız zaman burda 22 erkek 11 erli maç yaparsınız artık :))
Maç yapmamız için bir hakeme ve bir tane topa ihtiyaç var :) .Seni hakem olarak seçtim haftaya bekliyoruz :))) gelirken bakkaldan topu unutma:)

edit: amacım kimseye hakaret değil bazısı şimdi yanlış anlar :D

Son düzenleme:
Ablacım ben vadiden vazgeçmem 13 yılımı verdim diziye polatımı bırakmam ben:D

:love1:ahh teşekkür ederim vadikızı ablanız bir yere gitmez merak etmeyin:D
abla o diziyle ilgili bi yorumun olmaz İnşallah bunu bir kardeş tavsiyesi olarak hafızana atarsan çok ama çok sevinirim :D
@Since2011 aga ertan saban müthiş oynuyor o da efsane oldu bu bölümle :D

Terbiyesizlik yapmış abla sen söyle biz onun cezasını keseriz @Doğu :D:D

@Doğu sıvadı sen durmu düzeltmeye çalışıyorsun :)) ama söz ağızdan çıktı bir kere :)

@vadikızı bunlar seni göndermeye dünden razı istenmediğin yerde durma bize gel :) ne istersen bizim sayfada bedava hatta gelene 2.5 litrelik kola veriyoruz :)

@Doğu sıvadı sen durmu düzeltmeye çalışıyorsun :)) ama söz ağızdan çıktı bir kere :)

@vadikızı bunlar seni göndermeye dünden razı istenmediğin yerde durma bize gel :) ne istersen bizim sayfada bedava hatta gelene 2.5 litrelik kola veriyoruz :)
2.5 litrelik kola mı ? Ulan diziniz gibi hediyeniz de kalitesiz Allah bilir Le'Cola falandır. :A:A

Üst düzey oyunculuk var adamda:):).Gece yatmadan önce bakacam bölüme zaten uykum gelmezse:D

Padişah annesini bir paşaya aşık olmuş gibi gösteren diziyi izlersin ama :)))
ertan saban erdaldan bin kat daha iyi oyuncu konusu geçmişken dipnot olarak söylim :D

la ne ısmarlayalım şampanyamı patlatalım? :) cola içip çekirdek çitleriz iki çift lafın belini kırarız kızlarla :))
Bari Jack Daniels falan açaydın bir şişe çapsız adam :A Neyse ben bir gün gelir ikram ederim ama diziye katlanabileceğimi sanmıyorum :A