İkisi de müthiş adamlar bence kıyaslama yapamıyorum birini övsem diğerine hakaret olur.yok böyle bi yorum ulan ya
46 demedim erdal dedim ama ertan erdaldan harbi iyi oyuncu süper adam okey alemdar deyişi bile efsane![]()
Eee karekterden girdin işe bende senin izlediğin diziden örnek veriyorumonunla o ne alaka![]()
abla o diziyle ilgili bi yorumun olmaz İnşallah bunu bir kardeş tavsiyesi olarak hafızana atarsan çok ama çok sevinirim
@Since2011 aga ertan saban müthiş oynuyor o da efsane oldu bu bölümle![]()
Takas öyle bir örnek verdi ki ne diyeceğimi bilemedimİkisi de müthiş adamlar bence kıyaslama yapamıyorum birini övsem diğerine hakaret olur.![]()
la youtubedaki bir adamın yorumuna yarıldım ''o kaşları nerde görsem tanırım, baş döndüren dolgun kaşlar''@Doğu aga le cola bile daha kaliteli daha dandik bişey söyleseydin keşkeeskiden kristal kola vardı mesela
![]()
karakterle oyuncuya verilen değer arasındaki farkı biliyon dimiEee karekterden girdin işe bende senin izlediğin diziden örnek veriyorum)).Senin izlediğin Kösem dizisi tarihi karekterlere zarar veriyor
.Padişah annesini paşaya aşıkmış gibi senaryo kurmadılar mı?
![]()
eskiden olsa düşünmeden ertan saban derdin senin 1 numaralı adamındıTakas öyle bir örnek verdi ki ne diyeceğimi bilemedim.Seçim yapmak zor
![]()
Çok zor seçim agayok böyle bi yorum ulan ya
46 demedim erdal dedim ama ertan erdaldan harbi iyi oyuncu süper adam okey alemdar deyişi bile efsane![]()
az önce bunu dedim bende harbiden öyle amala youtubedaki bir adamın yorumuna yarıldım ''o kaşları nerde görsem tanırım, baş döndüren dolgun kaşlar''![]()
İyi geceler kardeşim ellerine sağlıkHerkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin yarın görüşürüz![]()
iyi geceler sağ kolların en kralı adamın ham maddesi yine günün yıldızı oldun seninle gurur duyuyorum agaHerkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin yarın görüşürüz![]()
Behzat Ç'yi sonradan izlediğim için öyle diyorsuneskiden olsa düşünmeden ertan saban derdin senin 1 numaralı adamındı![]()
olabilir aga ilk göz ağrın ama senin için değişmemesi lazımBehzat Ç'yi sonradan izlediğim için öyle diyorsun.
Arkadaş sen nasıl bişeysin yakarakterle oyuncuya verilen değer arasındaki farkı biliyon dimi
ayrıca merak etme tarihe en büyük zararı anadolu selçuklu devleti komutanlarını hain gösteren dizi veriyor merak etme![]()
ne yapayım sizin gibi alakasız mı gireyim tarih dizisine karşılık tarih dizisiArkadaş sen nasıl bişeysin yaAdam hiç bişey bulamıyorsa Dirilişe sallıyor ahahah
Allah akıl fikir ihsan eylesin mübarek Cuma günü
![]()
Çok zor seçim hacı ama ses bakımından Ertan Saban diyebilirimolabilir aga ilk göz ağrın ama senin için değişmemesi lazım![]()