Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

Sen yine de burda ol düşük gelirse zıplayanların kafalarına kafalarına vururuz :)
aga artık kızmaya başlıyorum ama sen hiç bana güvenmiyorsun hala ihtimal hesapları yapıyorsun öyle bişey olmayacak olmaz rahat ol sen :D

Tavuk oldu artık adın:D.O değilde sen nick değiştirecektin sana güzel bir nick buldum işte tavuk yapmalısın :kiki:
ulan tavuk yaparsam kimse beni takmaz ben bile kendimi takmam tavuk ne la :kiki:

aga artık kızmaya başlıyorum ama sen hiç bana güvenmiyorsun hala ihtimal hesapları yapıyorsun öyle bişey olmayacak olmaz rahat ol sen :D

ulan tavuk yaparsam kimse beni takmaz ben bile kendimi takmam tavuk ne la :kiki:
Olsun sen burda ol burayı başka forumlarla karıştıran hayalperestler var. Akıllarını başlarına getirmek lazım 😉 Sözüm meclisten dışarı bu arada :D

Olsun sen burda ol burayı başka forumlarla karıştıran hayalperestler var. Akıllarını başlarına getirmek lazım 😉 Sözüm meclisten dışarı bu arada :D
burası bizim mekanımız burda bizim borumuz öter karıştıran olursa beynini akıtırız :D ki öyle bişey olacağını sanmam gereken mesajı yazmıştım

@Çiğdem- ve @vadikızı nı önümüzdeki hafta kösem sayfasına transfer edelim @xemrexxx :) burda çok konuşmuşlar eşit şartlarda yarışamıyoruz :)
bizim mekanımızdan adam mı alıyorsun kardeş hayırdır onlar vadici orda yazarlarsa hainlerdir :D öyle bişey söz konusu olamaz onların yeri burasıdır sende bırak kösem mösem izlemeyi artık bıkmadın mı şu ev hanımlarının bile artık izlemediği dizilerden :D

abla kösem konusuna gidersen buraya gelme ona göre o diziyi de bırakırsan kardeşin çok sevinir kösem nedir ya sen vadicisin yakışıyor mu sana :D

Ablacım ben vadiden vazgeçmem 13 yılımı verdim diziye polatımı bırakmam ben:D

Vermeyiz tabi abla senin nickin vadikızı bir kere ne işin var kösemde orda burda. Senin yuvan burasıdır.NET

:love1:ahh teşekkür ederim vadikızı ablanız bir yere gitmez merak etmeyin:D

@xemrexxx @çiğdem e kız koş dese gelir zaten transfere gerek yok :))))
Alsanız kaç yazar yine beşe katlarız :A

şimdiden sizde bir panik başladı :) zaten sayfanızın en güzel kısmı onlar onları kaptığımız zaman burda 22 erkek 11 erli maç yaparsınız artık :))

bende vadi izliyorum kösemde yarıda kaldım nasıl yorum yazayım:D
sen bize gel yeterki dizi hakında yorum yazmanada gerek yok havadan sudan bahsetsen bile yeterli :)