- Reaksiyon puanı
- 17,272
- Puanı
- 1,061
Aga yorum yapmadan izlemem lazımdı Konuyu açtık kaçtık gibi oldu ama yarın bayağı uzun bir değerlendirme yazarım acısını çıkarırım bununyine kayıplara karıştın ulan aga
Aga yorum yapmadan izlemem lazımdı Konuyu açtık kaçtık gibi oldu ama yarın bayağı uzun bir değerlendirme yazarım acısını çıkarırım bununyine kayıplara karıştın ulan aga
kardeşine güvenmiyormusun yav aga rahat ol rahat ezip geçecez paramparça edecezBak emin misin sırf sana güvenerek saatimi kurup o saatte başak geçmeye uyanacam
bölüm inanılmaz süperdi konuyu coşturalım biraz dahaAga yorum yapmadan izlemem lazımdı Konuyu açtık kaçtık gibi oldu ama yarın bayağı uzun bir değerlendirme yazarım acısını çıkarırım bunun
Diger sayfaya bak attim part partLan youtube bölümü yükleyin ilk 20 dakikayı tekrar izlemek istiyorum uyumadan
Sende iyice son günlerde tavuklaştın ha .Bu saatte ne uykusuLan youtube bölümü yükleyin ilk 20 dakikayı tekrar izlemek istiyorum uyumadan
aga sadece resmi sayfadan izleyip onu atalım vadimize faydamız dokunsunDiger sayfaya bak attim part part
La yoruldum bugün ama @takas'tan önce uyumam rahat olSende iyice son günlerde tavuklaştın ha .Bu saatte ne uykusu
O yuklenenene kadar buradan devam edin iste o yuklenince bu mesaji silerimaga sadece resmi sayfadan izleyip onu atalım vadimize faydamız dokunsun
aga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulurSende iyice son günlerde tavuklaştın ha .Bu saatte ne uykusu
O kesin zaten .Vadi artık nasıl bir bölüm yayınladısa tavuğun bile uykusunu alt üst etmişLa yoruldum bugün ama @takas'tan önce uyumam rahat ol
İnşallah dediğin gibi olur.aga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulur
yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garanti bakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki
aga haftanın 2 günü hariç hergün 6.5-7 gibi kalkmam gerekiyor mecbur yatıyorum yattığım saatte en erken 1.5-2 sizin gibi 4 te 5 te yatsam felç olurum okuldaLa yoruldum bugün ama @takas'tan önce uyumam rahat ol
Eyvallah kardesim tesekkurler su an basim fena agriyor birazdan yatacam yarin gorusur konusuruz İnşallah@takas sağ kolun @Polat Şaşmaz iyi çalışmış
la olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsun aslan falan de tavuk nedir tavuk dedin de az önce tavuk yedim hayvan gibi hemde vadi nasıl coşturduysa yarım ekmeği 3 lokmada yedimO kesin zaten .Vadi artık nasıl bir bölüm yayınladısa tavuğun bile uykusunu alt üst etmiş
İnşallah dediğin gibi olur.
Sen yine de burda ol düşük gelirse zıplayanların kafalarına kafalarına vururuzaga adam uyuyacam dememiş ki uyumdan demiş bunun uyuması en erken 4 ü bulur
yarın okulda olacam reyting sonuçlarını hiç emrak etmiyorum ilk defa belki bakmam bile ne de olsa 10 garanti bakarsam da rakipleri nasıl ezmişiz diye bakarım belki
eeee kimin sağ kolu @Polat Şaşmaz tamamdır yatabilirsin Allah rahatlık versin bugün çok iyiydin sen yat gerisini ben hallederim@takas sağ kolun @Polat Şaşmaz iyi çalışmış
Tavuk oldu artık adın.O değilde sen nick değiştirecektin sana güzel bir nick buldum işte tavuk yapmalısınla olum tavuk deme bizim bu alemde belli bi ağırlığımız var onu yerle bir ediyorsun aslan falan de tavuk nedir tavuk dedin de az önce tavuk yedim hayvan gibi hemde vadi nasıl coşturduysa yarım ekmeği 3 lokmada yedim