Hahah @Harunnn60 tek tek mahsene tıkacak sizi rahat edecez ayollhayatim Hogathaya güvenen kim ayol zaten kraliçe olarak son konusuydu cadolozun artık onu devirip @vadikızı teyzemi kraliçe yapicam
hayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz
Şey gibi Joe ile olan kız manyak oldunu anlayıp hemen tüymüştü sende öylesinhayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz
Allah aşkına değiştir şu fotoyu
Aaa olmaz ayoll @Harunnn60 bu nasıl değiştireyim HarunuAllah aşkına değiştir şu fotoyuBir haftadır kaç kere attin aynı resmi
Farklı pozlar versin mesela
@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mıİyice yoldan çıkmak denir ona@Harunnn60 Rahatsız sizle dizi izlememden oyüzden ekibe oda katıldı kontrol altında tutmak için
Ben yakışıklıyım bir kere.
Hahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim
Ben yakışıklıyım bir kere.
@Forumdash Fırsat bu fırsat kendi fotosunu atmış yaşı başıda uyuyor
@pompy yapınca ilgilenmiyorsunuz ama aynısını millet yabancı yapıyor diye ayıla bayıla izliyorsunuz ikisininde özelliği bakıp anlamamak@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı
Ben neredeyimHahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim@Forumdash @serhatt
@xemrexxx
Yaa sorma ne kadar mutluyuz bir görsen@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı
Aaa bak iyi yerden yakalamışsın
Aaa sende busun zaten dizide korişten hoşlaşmıyor neroyla yakılığını kıskanıyor ve pehliyorBen neredeyim
Aaa şu mal kadını değiştirmişsin sonunda sarısın erkek daha iyi olmuşAaa bak iyi yerden yakalamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?