Hahah @Harunnn60 tek tek mahsene tıkacak sizi rahat edecez ayollhayatim Hogathaya güvenen kim ayol zaten kraliçe olarak son konusuydu cadolozun artık onu devirip @vadikızı teyzemi kraliçe yapicam![]()
hayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz
Şey gibi Joe ile olan kız manyak oldunu anlayıp hemen tüymüştü sende öylesinhayatım ben o ka dikkatsiz değilim beni kapatamaz![]()
Allah aşkına değiştir şu fotoyu
Aaa olmaz ayoll @Harunnn60 bu nasıl değiştireyim HarunuAllah aşkına değiştir şu fotoyuBir haftadır kaç kere attin aynı resmi
![]()
Farklı pozlar versin mesela
@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mıİyice yoldan çıkmak denir ona@Harunnn60 Rahatsız sizle dizi izlememden oyüzden ekibe oda katıldı kontrol altında tutmak için
![]()
![]()
![]()
Ben yakışıklıyım bir kere.
Hahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim
Ben yakışıklıyım bir kere.![]()
@Forumdash Fırsat bu fırsat kendi fotosunu atmış yaşı başıda uyuyor
@pompy yapınca ilgilenmiyorsunuz ama aynısını millet yabancı yapıyor diye ayıla bayıla izliyorsunuz ikisininde özelliği bakıp anlamamak@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı![]()
Ben neredeyimHahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
@xemrexxx![]()
![]()
![]()
Yaa sorma ne kadar mutluyuz bir görsen@Harunnn60 da sen de arada sayemde güzel bir şeyler izliyorsunuz işte fena mı![]()
Aaa bak iyi yerden yakalamışsın
Aaa sende busun zaten dizide korişten hoşlaşmıyor neroyla yakılığını kıskanıyor ve pehliyorBen neredeyim![]()
Aaa şu mal kadını değiştirmişsin sonunda sarısın erkek daha iyi olmuşAaa bak iyi yerden yakalamışsın![]()