He onu da beğenecen yani.Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
![]()
He onu da beğenecen yani.Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
![]()
Siz beğenmediğinize göre eminim çok güzeldir
@Çiğdem- AyarlayacaktıSiz beğenmediğinize eminim çok güzeldirBu arada oscara 1 ay gibi bir süre kaldı arkadaşlar hatırlatırım
@Çiğdem- @Forumdash
Aaa hediyene günlerce az teşekkür etmedim cnm hala kullanmaya devam ediyorumBir bana yazmadın böyle![]()
Gagayı izleriz Oscarda evet sonrasına bakarızgaganın filmini izleyerek başlayın@Çiğdem-
Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
![]()
Daha bitiremedim o zibidiyi ben
Daha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsinGagayı izleriz Oscarda evet sonrasına bakarızÖnce en zor lokmayı yutalım
![]()
![]()
![]()
Senin izlediklerin daha zordur ben @Harunnn60 ı kızdırma amaçlı diyorumDaha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsin![]()
Gaga da vıcık vıcık aşk filmi ama