Uyyyyy cok kotu bir noktaya dusmusum.ss
Uyyyyy cok kotu bir noktaya dusmusum.ss
Sen de @xemrexxx gibi beni hayal ediyorsun artık sakın bacım sakın ona benzeme@Forumdash Fırsat bu fırsat kendi fotosunu atmış yaşı başıda uyuyor @xemrexxx
Sen nasıl bunun tongasına düşüyorsun. Senin için frikik mi arıyorsunuz dedi. Benzetmeyi yapan ablam dediğin kızdı. Sana hem kazık atıp hem yuzune gülüyor 😱Aaa bak iyi yerden yakalamışsın
Hhaha @Harunnn60 ı biliyorum sonucta ama seni daha göremedik ayoll hayalinidemi kurmayalım @xemrexxxSen de @xemrexxx gibi beni hayal ediyorsun artık sakın bacım sakın ona benzeme
Sen nasıl bunun tongasına düşüyorsun. Senin için frikik mi arıyorsunuz dedi. Benzetmeyi yapan ablam dediğin kızdı. Sana hem kazık atıp hem yuzune gülüyor 😱
Arkamdan bir şey çevirmiyon dimi bacım
Aaa yok cnm bu @Forumdash junior @xemrexxx olarak tepende dolanıyor dikkat etArkamdan bir şey çevirmiyon dimi bacım
Düşebileceği en iyi yere düşmüş
Protector'u çok fazla kişi izledi, başlık ana baba gününe döndü o hoşuma gitmedi Çekirdek ekip olarak izleyince güzel oluyor öyle dizileriYaa sorma ne kadar mutluyuz bir görsen En son Çağatayın dizisini izleyecektik beraber ama sende bir yaşam belirtisi olmadı
Aaa tşşk cnm düşüncelerini biliyorum zaten süse püse gerek yokTebrikler Ciko valla zamanim yok yoksa yazardım uzun uzun @Çiğdem-
Aaa tşşkler cnm yine klasik çok hoş şiirlerinden biriyle gelmişsinBeyaz çikolatam, fındıklı nescafem...
Gönlümün baharı, yüzümün gülüşü...
Mutluluğum, sevincim... Bir tanecik Çiğdemim...
Nice yıllara inşallah daha çok beraber olmak dileğiyle. @Çiğdem-
Tam senlik dizi aslında , dizide bir şey yok öyle bakıyorsun senin sevdiğindenProtector'u çok fazla kişi izledi, başlık ana baba gününe döndü o hoşuma gitmedi Çekirdek ekip olarak izleyince güzel oluyor öyle dizileri
@MasacRE- de akıllı adam önceden bize izlettiriyor bacım Biz denek miyizTam senlik dizi aslında , dizide bir şey yok öyle bakıyorsun senin sevdiğinden
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx
Bir bana yazmadın böyleAaa tşşkler cnm yine klasik çok hoş şiirlerinden biriyle gelmişsin
Seninde tekrar aktif olacağından sevindim forum tekrar hareketleniyor senide çok özledik forumcak
Tam senlik dizi aslında , dizide bir şey yok öyle bakıyorsun senin sevdiğinden
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx
Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyor O yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi@MasacRE- de akıllı adam önceden bize izlettiriyor bacım Biz denek miyiz