Hahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Kalp kalbe karşıymış dediğin gibi.
Hahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Aaa mal kadını diyecektim heyecandanHahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Kalp kalbe karşıymış dediğin gibi.![]()
Hahah az değilsinAaa mal kadını diyecektim heyecandanŞarısın istiyorsan böyle olsun işte
![]()
![]()
![]()
Yenilmezlerde de Amerikayı sevdinHahah az değilsinBendde her dizide illa bir sarışın karaktere takıyorum
Artık gözün gönlün açılır bakarken![]()
Daredevil de ki mal kadını sevmiyordum ama bak arada yola geliyorumYenilmezlerde de Amerikayı sevdinBende türklerde değilde yabancılarda sarısın hosuma gidiyor tabi Jensen başka
![]()
![]()
![]()
Aaa evet Jessicadakınada gıcık olmustun son sezonDaredevil de ki mal kadını sevmiyordum ama bak arada yola geliyorum![]()
Evet oda gıcık etti beni ya.Aaa evet Jessicadakınada gıcık olmustun son sezon![]()
Ufak tefek ecünnüden kurtulamıyordun oda kendi başını yiyip bittiEvet oda gıcık etti beni ya.![]()
Nazar değdirdiniz zaten kadına , kilo kaybetmiş geneUfak tefek ecünnüden kurtulamıyordun oda kendi başını yiyip bitti![]()
TWD de oynasın fısıldayanlar başı olarakNazar değdirdiniz zaten kadına , kilo kaybetmiş gene![]()
Allahım ya nereden geliyor aklına bu komik şeyler.TWD de oynasın fısıldayanlar başı olarak![]()
![]()
![]()
O topların altında can verirsiniz inş.Hahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
@xemrexxx![]()
![]()
![]()
3ÜNÜZÜ de gaz döküp yakmalı Taksim meydanında
Ben sizinle aynı ortamda bulunmaya tenezzül etmem
Zaten kavga ediyoruz ama kavgamız bile ciciB
Ben sizinle aynı ortamda bulunmaya tenezzül etmem![]()
Ben cici etmem kavgayı yırtarım ağzınızı